ŽMNL VI KOLO - IZVJEŠTAJ - Crnica II bolja od Banzoga

26.11.2017. 1:49:00

U 6. kolu Županijeske malonogometene lige bili smo jako loši prognozeri. Jest da su utakmice bile teške, ali skoro sve smo krivo predvidili, osim jedne utakmice. Možda bolje rečeno da  su pojedine momčadi pokazali nešto više nego inače i upravo to ih je dovelo do uspjeha u ovom kolu. Par koji smo predvidili jer onaj koji je nama i nabitniji, Crnica II pobijedila je Banzoga minimalnim rezultatom 1:0.

U prvoj utakmici između Rupa i Šubićevca očekivali smo pokoji pogodak i pobijedu Rupa, ali utakmica je završila bez golova. Kao u ovako dinamičnom sportu kao futsal ne padne ni jedan pogodak u utakmici znači da te momčadi imaju gadnih problema u napadačkom dijelu i moraju što prije riješavati te probleme jer ne piše im se dobro.
Kako što smo već rekli, Crnica II porazila je Banzogo. Da je bilo malo više strpljenja i mudrosti mogla je Crnica II pobijediti i s više pogodaka, ali i ovako se pišu tri boda i skok na četvrto mjesto.
Dubaravice su porazile Šibenika rezultatom 4:2. U ovom dvoboju Dubravice su nastupile s minimalnim brojem igrača, ali i to ih nije spriječilo da nadmudre MNK Šibenik.
Ni u šestom kolu Mirlović zagora nije došla do prvog boda. Očekivali smo da bi ovo mogla biti prva pobjeda Mirlovića, ali Jezera su jednostavno bila bolja, brža i na kraju zasluženo slavili. Zaista, nije baš ugodno ljubiteljima Mirlovića jer šesto kolo je prošlo, a ni jedan bod nije osvojen, a gol razlika je čak -18.
U zadnjem dvoboju Šibenik 1983 pobijedio je Primoštena. Napokon je Šibenik 1983 odigrao jedan pravi derbi i na kraju zasluženo slavio rezultatom 2:0.

Tekst: K.Ninić
Slike: mnk-crnica.hr