ŽMNL - Rezime IV kola - Remi Crnice i Jezera

13.11.2017. 16:43:59

U IV kolu Županijske malonogometne lige bilo je vrlo dinamično i kvalitetno, Nakon dugo vremena Županijska se igrala u dva dana, u subotu su odigrane tri utakmice, dok su u nedjelju odigrane dvije. Zanimljivo je da je četvrto kolo donijelo čak tri remija, a pobjede su samo  upisale momčadi MNK Šibenik 1983 i MNK Dubravice.
U dvoboju između MNK Šibenik 1983 i MNK Mirlović Zagora bilježimo sigurnu pobjedu Šibenika 1983. Tako se Šibenik 1983 na pravi način revanširao Mirloviću za izbacivanje iz kup natjecanja. Bila je ovo očekivana pobjeda šibenskog sastava.
U utakmici između MNK CRNICA II i MNK JEZERA II završilo je podjelom bodova. Crnica je u prve tri minute povela 2:0 preko Jure Matkovića, a uporni Jezerani na kraju su uspjeli izjednačiti. Iako je završilo neodlučeno sigurno je moglo završiti drugačije s obzirom na napadački gard ove dvije ekipe. 
U dvoboju između MNK Rupe i MNK CB Kula završilo je također neodlučeno. S promjenom trenera Rupe su se nadali pozitivnom šoku i prvoj prvenstvenoj pobjedi, ali na nju će još morati pričekati. Radilo se o tvrdoj utakmici, dvije vrlo dobre momčadi koje na kraju moraju biti zadovoljne podjelom bodova.
U šibenskom derbiju između MNK Banzogo i MNK Šibenik također je završilo neodlučeno sa čak šest postignutih pogodaka što potvrđuje o kakvoj se sjajnoj utakmici radilo. Nakon remija 5:5 u prošlom kolu MNK Šibenik je opet remizirao te praktički je već tri kola bez pobjede. Banzogo je osvojio tek drugi bod i još čeka na prvu prvenstvenu pobjedu. 
U zadnjoj utakmici kola MNK Dubravice su sigurno pobijedile MNK Šubićevac 08 i tako vjerno nastavile pratnju MNK Šibenik 1983 na ljestvici.

Tekst: H.Miočević