ŽMNL - najava VI kola - dva derbija na rasporedu

24.11.2017. 9:45:47

Nakon petog kola Županijske malonogometne lige koje nam je donijelo pregršt pravih utakmica i jednu nevjerojatnu između Crnice i Šibenika 1983 vrlo brzo, već u subotu dolazi nam šesto kolo koje nam opet donosi sjajne utakmice, a od toga dva prava derbija. U prvom derbiju snage će odmjeriti Šibenik i Dubravice, a u drugom Primošten i Šibenik 1983
Ali krenimo kao i uvijek redom...
U prvom dvoboju sastaju se MNK Šubićevac 08 i MNK Rupe. Mišljenja smo da će u ovom dvoboju Rupe upisati prvu prvenstvenu pobjedu i na taj način skinuti teret s leđa dosadašnjih loših rezultata.
U drugom dvoboju šestog kola sastaju se MNK Crnica II i MNK Banzogo. Nakon pobjede u prvom kolu i tri uzastopna remija sigurni smo da će mladići Ivana Zorice slaviti u ovom dvoboju. Neće to biti ni malo lako s obzirom da je Banzogo čvrst, ali poletna Crnica u ovom dvoboju dati će sve od sebe da uzme tri boda. U momčad se vraćaju Radaj i možda Marčić tako da će Crnica imati širinu koja joj je nedostajala u proteklim dvobojima.
U trećoj utakmici igraju derbi četvrti protiv trećega. Dubravice su u malom padu. U prošlom kolu izgubile su od CB Kula 3:0, dok je Šibenik dosta podigao svoju formu. Očekujemo pobjedu Šibenika!
U četvrtom dvoboju Mirlović dočekuje Jezera II. Ako Mirlović misli da će lagano pobijediti ovu utakmicu vara se. Očekujemo tvrdu utakmicu, ali ipak mislimo da bi Mirlović trebao osvojiti tri boda i tako upisati prvu prvenstvenu pobjedu.
U zadnjem dvoboju šestog kola, još jednom derbiju sastaju se Primošten i MNK Šibenik 1983. Primošten se vratio na pobjednički kolosijek i ima samo tri boda manje od MNK Šibenik 1983. Šibenčani imaju mnogo bolju momčad od igara koje pružaju. Nisu oduševili u nijednoj utakmici protiv jakih protivnika stoga smo mišljenja da će i u ovom dvoboju imati problema. Mišljenja smo da su u ovom dvoboju moguća sva tri znaka, ali nešto nam miriše da Primošten ovu utakmicu neće izgubiti.

Tekst: Hrvoje Miočević
Slike: mnk-crnica.hr