ŽMNL - JOŠ JEDAN REMI KAO POTVRDA VRIJEDNOSTI

23.10.2016. 15:42:34


REMI PROTIV BANZOGA


ŽUPANIJSKA MALONOGOMETNA LIGA
                         3. KOLO
SD Baldekin, Subota 22.10.2016. u 12:50 h

MNK BANZOGO - MNK CRNICA II - 1:1 (0:1)

MNK BANZOGO: Antonio Knežević, Marko Kartelo, Amir Shihabi, Antonio Krnić, Stipan Bralić, Frane Brcić, Zoran Bolanča. 
Trener: Ivan Čular

MNK CRNICA: Filip Radaj, Antonio Vukičević, Kristijan Knežević, Jure Matković, Krste Klisović, Mate Matković, Marko Marčić, Toni Jurin, Filip Bura. Trener: Ivan Zorica

Strijelci: 0:1 Bura 18.minuta, 1:1 Vrcić 40. minuta

U sjajnoj malonogometnoj predstavi mladići druge momčadi Crnice na fenomenalan način odigrali su još jedno kolo u Županijskoj malonogometnoj lizi. Favorizirani Banzogo koji je u ovu utakmicu ušao s namjerom da pobjedi osjetio je koliko su neugodne osice Crnice. Iako oslabljeni neigranjem jednog od stožernih igrača Tonćija Ljubića i Alena Milovca mladići Crnice tu taj hendikep nadomjestili srčanom borbenošću i obranama sjajnog Filipa Radaja na vratima. Crnica se tijekom cijele utakmice disciplinirano branila, a u pojedim trenucima kad god bi se ukazala prilika i zaprijetila. U jednoj situaciji koja nije baš obećavala Crnica je u 18. minuti povela rezultatom 1:0 preko Filipa Bure. Zadnjih 6-7 minuta Banzogo je krenuo u igru s igračem - vratarom, ali Crnica nije dopuštala da lopta uše u gol iako je pogodak visio u zraku. Ipak minutu prije kraja koncentracija u obrani Crnice je popustila je i Vrcić je donio Banzogu bod.
Nakon uvodnog poraza u prvenstvu  u prvok  kolu od Meteriza ovo je drugi uzastopni remi druge momčadi Crnice i dokaz da se dobro radi te da smo na pravom putu ka uspjehu. U četvrtom kolu Crnica II je slobodna.

ŽMNL; Mnk Crnica II
Ponajbolji pojedinac susreta vratar Filip Radaj