ŽELJA ZA POBJEDOM U UZVRATU

23.5.2018. 16:58:26

U petak navečer u 20:30 sati u uzvratnoj utakmici polufinala doigravanja za prvaka Hrvatske Crnica na Baldekinu dočekuje Split Tommy. U prvoj utakmici Splićani su rutinski pobijedili Crnicu rezultatom 6:1, ali u tom dvoboju Crnica je bila itekako umorna od msjstorice s Vrgorcem i opterećena ozljedama. Poraz koji se dogodio nitko nije doživio tragično tako da su pripreme za uzvratni dvoboj usmjerene ispravljanju grešaka i da momčad pokuša iznenaditi Splićane koji su objektivno veliki favoriti ovog polufinala. U momčad Crnice nakon ozljeda vraćaju se Perić i Nospak tako da će Mladen Perica u rotaciji imati mnogo više rješenja.
Crnica je ulaskom u polufinale napravila uspjeh sezone, ali u uzvratu na Baldekinu jednostavno se ne želi predati, za pobjedu će se momčad bacati na glavu, pa neka se putnik u finale odluči u majstorici na Gripama. 
Uzvratnu utakmicu polufinala voditi će zagrebačka sudačka četvorka A.Hasić(Jas), M.Blažin(Zg), M.Lešković(Zap), T.Solenički (Jas). Delegat utakmice je Branko Kurtaj (Šibenik).

Tekst: H.Miočević
Foto: mnk-crnica.hr