ZAPOČIMA PETO IZDANJE TOP TIM FUTSAL LIGE

10.10.2017. 14:00:10

U nedjelju 15.10. započima nam peto izdanje TOP TIM futsal lige u organizaciji Malonogometnog kluba "Crnica". Dojma smo će nam sezona koja donosi donijeti najkvalitetnije moguće izdanje i zaista smo sretni tom činjenicom. Kao i proteklih sezona u obje lige zastupljeni su klubovi iz cijela Dalmacije. Organizator, kao i klubovi permanentno rade na jačanju kvalitete futsala u Dalmaciji, a ova liga je svojevrsni generator provođenja svih dobrih  ideja u djelo!
Liga će se kao i inače odigravati nedjeljom u SD "Meterize" u Šibeniku od 9:00 - 16:00 sati.
Liga "Tići" u kojoj nastupaju igrači rođeni 2006. i mlađi broji osam (8) klubova i igra se trokružnim sustavom natjecanja. Dakle, svaka momčad će odigrati 21 ligašku utakmicu i kup natjecanje koje je planirano za 20.5. ili 27.5.2017. U natjecanju "tića" nastupaju: Mnk Crnica, Mnk Kijevo Knin, Hmnk Vrgorac, Mnk Bonito, Mnk Primošten 1, MNK Primošten 2, Mnk Olmissum, Mnk Jezera.
Liga "Pioniri" u kojoj nastupaju igrači rođeni 2003. i mlađi broji devet (9) klubova i igra se trokružnim sustavom natjecanja. Dakle, svaka momčad će odigrati 24 ligaške utakmice i kup natjecanje koje je planirano za 20.5. ili 27.5.2017. U natjecanju "pionira" nastupaju: Mnk Crnica, Mnk Kijevo, Hmnk Vrgorac, Mnk Bonito, Mnk Primošten, Mnk Heroji 2007, MNK Split Tommy, Mnk Olmissum, Mnk Gauni Biograd. 
Od ove sezone organitator je unio u novine u natjecanje pa će se tako organizirati i TOP TIM futsal masters za kategoriju 2008.i mlađi. Dakle, predviđeno je 5 Mastersa., a zadnji koji će se održati u lipnju donijet će i ime ukupnog pobjednika svih Mastersa. Na svakom od Mastersa predviđeni su pehari i priznanja za momčadi i pojedince, a na završnom Mastersu pehari i priznanja za ukupne pobjednike I najbolje pojedince.