Vrgorac i Jezera obilježili Top Tim sezonu

27.6.2021. 9:15:59

Završena je još jedna sezona Top Tim futsal lige. Završnicom kupa na SC Mandalina dobili smo pobjednike koji su obilježili sezonu koja je za nama. U finalu kupa za 2009. i mlađi Jezera su nakon boljeg izvođenja penala pobijedila vrlo dobri Murter. Najbolji igrač kupa 2009. i mlađi je Adriano Bašić iz Murtera, najbolji strijelac Luka Zubčić iz Jezera, a najbolji vratar Matej Klarin također iz Jezera. 
U finalu 2006. i mlađi Vrgorac je u sjajnom finalu pobijedio Gaune Biograd rezultatom 3:2. Najbolji igrač kupa u navedenom godištu je Jan Tolj iz Vrgorca, najbolji strijelac je Karlo Rakić iz Gauna,  a najbolji vratar dolazi iz Vrgorca Mateo Radić. 


U Top Tim ligi 2009. i mlađi Jezera su prvak sa 47 bodova, drugoplasirani je Murter sa 41 bodom dok dok je treće mjesto pripalo Bonitu sa 32 boda. Fair play momčad prvenstva je Primošten.
Najbolji vratar: Mihovil Turčinov (Murter)
Najbolji igrač: Vinko Cvitan (Jezera)
Najbolji strijelac: Luka Zubčić (Jezera)

U Tom Tim ligi 2006. I mlađi Vrgorac je suvereno prvak sa 54 boda, drugoplasirani je Universitas sa 40 bodova, a treće mjesto pripalo je Primoštenu sa 37 bodova. Fair play momčad prvenstva je Vrgorac.
Najbolji vratar: Mateo Radić (Vrgorac)
Najbolji igrač: Antonio Čobanov Primošten)
Najbolji strijelac: Šimun Barišić (Vrgorac)