Vlado Andrijašević prvo pojačanje za novu sezonu

23.6.2021. 20:36:10

Vlado Andrijašević, 25-godišnji Makaranin prvo je pojačanje Crnice za novu sezonu. Vlado je rođen 10.1.1996. godine. U svojoj igračkoj karijeri Andrijašević je prošao mlađe kategorije makarskog Zmaja i splitskog Hajduka, a nakon toga igrao za Novo Vrijeme Apfel. Prošlu sezonu odlično je odradio u Alumnusu gdje je bio ponajbolji igrač u sjajnoj sezoni zagrebačkog kluba.


Crnica se vrlo brzo dogovorila s Andrijaševićem oko suradnje i to na obostano zadovoljstvo, a u njemu je dobila modernog igrača, ofenzivnih sklonosti koji definitivno razumije futsal može predstavljati pravo pojačanje. Uz sve to poznaje vrlo dobro sredinu u koju dolazi i prilagodba nebi trebala biti problem.


Za klupsku web stranicu obratio se i novi igrač Crnice Vlado Andrijašević koji je danas u prostorijama kluba u Šibeniku potpisao suradnju sa Crnicom:

Crnica je klub koji je pronašao svoje mjesto u vrhu 1.HMNL i vrlo dobro se nosi s tom titulom. Sretan sam što sam postao novi igrač Crnice. Nadam se da ću pridonijeti dobroj igri ekipe. Želja za stalnim napredovanjem i učenjem me privukla u novu sredinu. 
U sljedećoj sezoni očekujem borbu za titulu prvaka i povratku gledatelja na tribine da budu dodatni impuls našoj igri. Svakako se veselim novim uspjesima.

Našem novom igraču želimo dobrodošlicu u Crnicu!