VELIKI ŽUPANIJSKI DERBI NA BALDEKINU

14.10.2015. 9:34:29


II. HRVATSKA MALONOGOMETNA LIGA - REGIJA JUG

4. KOLO - Nedjelja, 18.10.2015. u 19:00 sati

Dvorana na Baldekinu


MNK CRNICA - MNK KIJEVO KNIN


U velikom županijskom derbiju u nedjelju od 19:00 sati na Baldekinu sastaju se Crnica i Kijevo. Ovo je dvoboj dvije momčadi koje su u prošloj sezoni igrali najljepši futsal i zasluženo zauzele prve dvije vodeće pozicije. U 10. kolu protekle sezone Crnica je na Baldekinu demonstrirala moć i pobijedila Kijevo čak 5:1, dok je u predzadnjem kolu u Kninu Kijevo pobijedio Crnicu 2:0, ali Crnica je u tim trenucima već davno osigurala prvo mjesto i put u kvalifikacije. Ove sezone Crnica je nastavila pobjednički niz i uspješnost iz prošle sezone, dok je Kijevo malo lošije ušlo u sezonu. I jednoj i drugoj momčadi zajedničko je da su u novu sezonu ušli s novim trenerima. Umjesto Tea Strunje i Željka Silova sad na klupama sjede dva prijatelja, dobra znanca koja su godinama uspješno u tandemu surađivala, a radi se o Danijelu Rimcu alfi & omegi kninskog kluba i Robertinu Jelovčiću koji će po prvi puta u karijeri voditi neku momčad protiv Kijeva, kluba u kojem je ostvario velike rezultate i ispisao povijest u sedam sezona boravka podno kninske tvrđave.

Trener Jelovčić sa svojom momčadi zasigurno je favorit u ovom dvoboju koji će donijeti pregršt zanimljivosti, koji će ponuditi svu draž futsala. Mogu li kninski mladići Lovrinović, Crnjac, Knežević i ostali predvođeni kapetanom Antom Palavrom napakostiti Crnici ostaje nam za vidjeti. Crnica ima odlično izbalansiranu momčad i ako svi igrači daju svoj pravi obol opći je dojam da pobjeda ne smije doći u pitanje. Trener Jelovčić u ovom dvoboju moći će računati na identičnu momčad kao i prošlo kolo protiv Mejaša. Zbog ozljede upitan je jedino nastup Ivana Perice dok su svi ostali igrači spremni i željni nove pobjede.

Crnica će nastupiti u sastavu: Baričić, Đaković, Vukičević, Žumberac, Radman(c), Žarković, Mijat, Vuković, Jurković, Škugor.

Trener: Robertino Jelovčić, Predstavnik kluba: Dragan Mišić