VELIKI INTERVJU ZA OŽUJAK - ANTE KOSOR

30.3.2017. 8:52:48

Kao uvertiru večerašnjeg susjedskog derbija između MNK Heroji 2007 i MNK Crnica čast velikog klupskog intervjua za mjesec ožujak pripala je Anti Kosoru, dojučerašnjem igraču Crnice, a sada važnoj vedeti vodičkog sastava. Podsjetimo se, zadnjeg dana prijelaznog roka, 28.2. Ante je otišao u smjeru Vodica dok je iz vodičkih redova Crnicu pojačao vratar Marko Mihaljević. Uvjereni smo da će večeras vodički Balon biti poprište jednog pravog nadmetanja, a što o svemu misli Ante Kosor, na koji način gleda na taj dvoboj te kakva su njegova razmišljanja o Crnici i Herojima pročitajte u nastavku.

Donedavno si bio dio svlačionice Crnice, dali te iznenadila nagla promjena sredine i odlazak u vodičke Heroje 2007?

Pa odlazak u susjedne Vodice nije mi predstavljao veliki problem, dapače radi se o momcima koje jako dobro poznajem te je moj dolazak u vodički klub tim još ugodniji.

U Crnici su vrlo cijenjen i obožavan na koji način ti gledaš na Crnicu kao klub iz kojeg si biti otišao, ali si uvijek „unutra“, prisutan na treninzima i na gotovo svim druženjima?

Na Crnicu kao klub u organizacijskom smislu ne treba puno trošiti riječi jer svi znamo koliki napori su uloženi da bi se klub doveo na razinu u kojoj se trenutno nalazi, a što se tiče drugih aspekata tu sam stekao mnoga prijateljstva i sigurno da će se ta druženja nastaviti i u budućnosti.

Što ti najviše nedostaje iz Crnice, što najviše cijeniš u tom klubu, a što ti se najviše  svidjelo u vodičkom klubu?

Pa kako ste i sami rekli u pitanju prije ja sam još uvijek "unutra",  što znači da se sa dečkima aktivno družim tako da mi ne nedostaje puno toga, rad uprave i ljudi u klubu je nešto što se definitivno mora cijeniti. Kada je riječ o mom sadašnjem klubu i onome što mi se svidjelo svakako moram naglasiti zajedništvo i timski duh, jer vjerujte mi da su vodički Heroji pravi primjer te riječi.

Kako se osjećaš u Vodicama i kako te momčad prihvatila ?

U Vodicama se osjećam odlično, a momčad me prihvatila zaista sjajno. Zadovoljstvo je biti dio takvog okruženja.

Ive Podrug je bivši trener Crnice, a ti veliki futsal fanatik. Kako ti se sviđa njegov način rada?

Za Ivin način rada imam samo riječi hvale, a o njegovom znanju dovoljno govore njegova igračka postignuća. Ovo nije prvi put da radim sa Ivom i kao i prethodnog puta siguran sam da će mi naša suradnja biti od velike koristi, što se neki kažu već i vidi.

U Crnici su bili sretni kad si zabio Kijevu za 3:3 pred sam kraj utakmice. Koliko ti je značio taj zgoditak i kakve su ti se misi nakon toga motale po glavi?

Pa eto igrom slučaja baš sam ja zabio taj treći pogodak koji je ujedno otkinuo Kijevu dva  jako važna boda, a Crnici pružio priliku da se vrati na minimalan zaostatak u borbi za naslov. Pa ništa specijalno osim da sam bio jako ponosan na svoju ekipu, jer smo odigrali pravu mušku utakmicu i osvojili bod koji je i nama samima u tim trenutcima psihološki jako puno značio.

Večeras u 19:30 sati  nas očekuje veliki lokalni derbi Heroji 2007 – Crnica, a ti ćeš biti na protivničkoj strani. Kako gledaš na taj dvoboj i što očekuješ od njega?

Županijski derbi ujedno i veliki naboj. Crnica je papirnati favorit i toga smo svjesni, ali svi jako dobro znamo i u to smo se puno puta uvjerili da u balonu protiv domaće ekipe nema favorita, tako da očekujem pravi futsal spektakl kako na terenu tako i na tribinama pa neka bolji pobjedi.

Crnica Herojima 2007  i tebi osobno želi stvarno sve najbolje u nastavku prvenstva, a to što ti možeš poželjeti Crnici u finišu ove sezone?

Crnici također želim poželjeti sve najbolje u nastavku prvenstva. Očekuje ih teška borba za prvaka, no na njima je da pokažu da oni to mogu i da žele na terenu  jer Šibenik treba i zaslužuje prvoligaša.