VELIKI DERBI NA BALDEKINU - STIŽE TORCIDA

4.11.2015. 10:37:52


II. HRVATSKA MALONOGOMETNA LIGA - REGIJA JUG

                                6. kolo

Dvorana na Baldekinu, Nedjelja 8.11.2015. u 20:00 satiMNK CRNICA - MNK TORCIDA SPLITU nedjelju navečer u 20:00 šibenska publika imati će priliku vidjeti jedan pravi malonogometni spektakl. Naime u velikom derbiju 6. kola sastaju se dvije neporažene momčadi u dosadašnjem prvenstvu. Prvoplasirana Crnica ima maksimalni učinak u prvih pet kola dok Torcida ima četiri pobjede i dvije neodlučene. Radi se o iskusnoj i dobroj momčad koji predvodi stari dobri Slobodan Gudelj - Velaga. Osim Gudelj-Velage u redovima Torcide posebno treba izdvojiti Deana Banića, igrača koji je baš pod vodstvom Robertina Jelovčića prije nekoliko godina u Kninu  igrao možda i najbolje utakmice. Crnica je izuzetno motivirana za ovaj susret i želi ostvariti šestu pobjedu i svojim gledateljima omogućiti da gledaju i guštaju u lijepim potezima, borbenosti i dinamici koji će utakmica zasigurno ponuditi. Na ukupno ljestvici 2.HMNL Crnica je prva, bježi dva boda drugoplasiranom Ustaniku i četiri boda Torcidi. Za sve članove kluba to vrhunski početak sezone i postoji ogromna želja i glad za pobjedama i zaista nema sumnje da će momčad pod ravnanjem Robertina Jelovčića nastaviti s pobjedama.


Trener Crnice za utakmicu protiv Torcide najavljuje beskompromisnu borbu pa kaže: "Baldekin je naš hram i tu nitko nema pravo tražiti bodove. Uz dužno poštovanje prema Torcidi i svim ostalim klubovima naš cilj je jasan, a ostvarujemo ga iz utakmice u utakmicu i dobrim radom na treninzima. Pozivam sve gledatelje da nas kao i do sad vode do pobjede."


Crnica će protiv Torcide nastupiti u sastavu: Baričić, Đaković, Vukičević, Žumberac, Radman(kap.), Žarković, Mijat, Vuković, N. Škugor,Jurković.

Trener: Robertino Jelovčić


Izvor slika: arhiva Mnk "Crnica"