VAŽNA POBJEDA NA GRIPAMA PROTIV GENIUSA

12.10.2014. 1:36:13


II. HRVATSKA MALONOGOMETNA LIGA -SK. JUG
3. KOLO, Dvorana Gripe , Split
Subota 11.10.2014. u 20:00 sati

TREĆA POBJEDA U NIZU ZA STOPOSTOTNI UČINAK !!!

MNK GENIUS - MNK CRNICA Šibenik - 2:7 (1:4)

Suci: Marijo Rajčić (K.Stari), Ivan Mujan (Split)
Delegat: Tomislav Raboteg (Split)

Strijelci: 1:o Smoljo (9′), 1:1 Vuković (11′), 1:2 Žumberac (18′), 1:3 Radman (19′), 1:4 Žumberac (19′), 1:5 Radman (22′), 1:6 Vuković (27′), 1:7 Čačić (37′), 2:7 Smoljo (40′)

GENIUS: Branimir Tomičić, Karlo Trumbić, Marko Mužinić-Lisica, Dario Marović, Ante Roso, Vedran Mravak, Ivica Jukić, Hrvoje Čota, Leo Perić, Jadran Kirevski (kap.), Tino Parčina, Ante Piplica, Goran Smoljo, Nikola Kirevski, trener: Jozo Pavić

CRNICA: Rafael Baričić, Branimir Čačić, Mario Žumberac, Toni Junaković, Ivan Perica, Dragan Radman, Ante Rašić, Ante Mijat (kap.), Dragan Vuković, Vinko Jurković, Niko Đaković, trener: Željko Silov

Igrač utakmice: Dragan Vuković (Crnica)

Bila je ovo itekako važna utakmica za momčad Crnice i možda najveća enigma u pripremi utakmice s obzirom da je Genius  bio skrivena nepoznanica za trenera Silova i njegove vedete. Ali način na koji su igrači Crnice apsolvirali ovaj dvoboj za svaku je pohvalu jer govori o jednoj ozbiljnosti, odgovornosti i pravom muškom pristupu svih igrača koji su upisali svoje minute. U pripremi utakmice Crnica je imala određenih problema kod sastavljanja momčadi s obzirom da Silov nije mogao računati na Žarkovića, Belakušića, Mihaljevića te već od prije Bumbaka i Vukičevića. Još kad tome pridodamo Marija Orlovića koji od prošlog ponedjeljka više nije stanovnik crničke svlačionice onda zaista treba biti ponosan na pobjedu u ovom dvoboju. Bez obzira na sve izostanke Crnica je u ovom dvoboju opet imala respektabilnu momčad sa igračima koji mogu pobijediti zaista svaku ekipu, a još k tome pojačani za Antu Rašića, dijete kluba i crnički proizvod, igrača koji je došao iz Zagreba da zaoštri konkurenciju i pomogne svom klubu  s obzirom na brojne izostanke.  Crnica je sjajno ušla u utakmicu i kapetan Mijat je odmah imao priliku iz kaznenog udarca dovesti svoju momčad u vodstvo, ali ga je u tome spriječila vratnica. u  9. minuti Genius je poveo i nakon toga više ništa nije bio isto jer je Crnica uzela stvari u svoje ruke i do kraja diktirala temo, rezultat i vodila utakmicu u smjeru koji joj odgovara. Na ovoj utakmici treba izdvojiti Dragana Vukovića koji je bio i više nego dobar te Marija Žumberca kao i standardno dobrog Radmana. Također svi ostali igrači su se uklopili u fenomenalan kolektiv i zaslužuju sve pohvale.
Ovo je treća pobjeda Crnice u tri kola i sljedeću utakmicu šibenski malonogometaši igrati će vjerojatno u subotu protiv momčadi Okruka.