Uzvrat na Baldekinu | Crnica juri pobjedu

27.4.2023. 22:17:39

Nakon epske utakmice u Dubrovniku u kojoj je Crnica imala apsolutno sve da pobjedi, ali nije bilo sreće i malo više pameti u najvažnijim trenucima utakmice, momčad Mladena Perica se okreće uzvratu u kojem jednostavno treba pobijediti da bi izborila majstoricu. Atmosfera na treninzima je fantastična, a zdravstveni bilten ima prolaznu ocjenu, izuzev ozlijeđenih Brazilaca koji neće konkurirati. Na treninzima se osjeti žal za propuštenom prilikom u Dubrovniku jer ne događa se često da odigraš izvrsno, zabiješ šest pogodaka u gostima i izgubiš. No, bez obzira, jedno je sigurno, a to je da se vidi da je Crnica u formi, da je igra vrlo dobra i da se na terenu vide trenerove zamisli s treninga. To je veliki plus u ovom što nas čeka.
Što se tiče Squarea tu je sve jasno. Imaju momčad kavu godinama, moženo reći već dva desetljeća nisu imali. Primić, Marinović, fantastični Slovenci... momčad koja može sve ako joj se poklopi...
Utakmica se igra u subotu u 19:30 sati. Prilika je to da nas gledatelji "nose" jer bez takve pomoći bit će jako teško. Stoga svi na Baldekin i pomozite klubu da ostvari pobjedu!