UVJERLJIVO SLAVLJE U UTAKMICI ZA ZABORAV

4.10.2015. 23:49:45


II. HRVATSKA MALONOGOMETNA LIGA - Regija jug
Nedjelja 4.10.2015. u 19:00 sati
Dvorana na Baldekinu, gledatelja: 300

MNK CRNICA - MNK METKOVIĆ - 6:2 (3:2)

Prvi sudac: Andrej Topić (Solin)
Drugi sudac: Filip Ljubičić (Split)
Delegat: Oliver Živković (Šibenik)

 

CRNICA: Rafael Baričić, Josip Vukičević, Tony Junaković, Dragan Radman, Niko Škugor, Joško Žarković, Ante Mijat, Dragan Vuković, Mario Žumberac, Vinko Jurković, Ivan Zorica, trener: Robertino Jelovčić / Predstavnik kluba: Dragan Mišić

 

METKOVIĆ: Domagoj Kešina, Marko Alimić, Matej Marević, Josip Galov, Zvonimir Dragović, Tomislav Miletić, Ivan Galov, Antonio Mijoč, Domagoj Zubac, trener: –

 

STRIJELCI: 0:1 ag-Žumberac (1′), 1:1 Radman (3′), 2:1 Vuković (6′), 2:2 J.Galov (15′), 3:2 Vuković (18′), 4:2 Škugor (23′), 5:2 Žumberac (36′), 6:2 Žumberac (38′)

 

AKUMULIRANI PREKRŠAJI: Crnica 6 (5+1); Metković 11 (5+6)

 

ŽUTI KARTONI: 
Radman (9′), Škugor (10′), Baričić (25′) – CRNICA
Miletić (18′), Mioč (18′) – METKOVIĆ

 

CRVENI KARTONI: Miletić (18′) – METKOVIĆ


U jednoj od nervoznijih utakmica koja je ikad odigrana na Baldekinu Crnica je pobijedila momčad Metkovića na kraju uvjerljivim rezultatom 6:2. Od samog početka utakmica je bila bez tempa, tatalno isprekidana, igrači su često ležali na podu te je fizioterapeut imao najviše posla na utakmici. Ubilo je to ritam utakmice koji je zasigurno odgovarao gostima iz Metkovića, a Crnica nije imala ni snage ni načina izdignuti se iznad monotonije koju je ponudila utakmica i postaviti se kao autoritet u svakom trenutku. Kola za Crnicu su odmah krenula nizbrdo kad je Metković poveo iz jednog odbijanca koji je prevario Baričića. Netom nakon toga Radman u Vuković uzeli su stvari u svoje ruke i do odmora osigurali Crnici prednost od 3:2. U drugom dijelu Crnica se od početka postavila muški puno bolje je odgovorila na zahtjeve trenera Jelovčića koji je na poluvremenu imao mnogo toga za reći svojim igračima. S pogotkom Škugora koji je zabio prvijenac u dresu Crnice i dva pogotka Žumberca Crnica je na kraju uvjerljivo svladala goste iz doline Neretve i na taj način najbolje najavila sljedeće kolo kada nas očekuje  gostovanje kod Mejaša u gostima. 

Trener Jelovčić na kraju utakmice kratko se osvrnuo na utakmicu: "Ubitačna je to bila utakmica iz koje pamtim samo tri boda. Još jednom moram naglasiti da smo mi sebi najveća opasnost i da nas gostujuće momčadi na Baldekinu mogu iznenaditi samo onda kad mi  počnemo "ludovati" i kad se ne držimo dogovora. Danas je bilo i nekih pozitivnih stvari, ali mnogo više onih koje moramo popraviti radom na treninzima. Više od svega raduje me dobar ulazak u prvenstvo s dvije važne pobjede i dolazak gledatelja u velikom broju vrijednom svakog poštovanja. Zaista je divno igrati u ovakvoj atmosferi."