UTAKMICA U KOJU STANU SVI OVOSEZONSKI SNOVI

20.4.2017. 9:45:55

U subotu navečer u 19:00 sati na Baldekinu MNK Crnica dočekuje MNK Hajduk u najvažnijem trenutku sezone. O Crnici se više manje sve zna, u najvažnijim trenucima ove sezone trener Jelovčić uštimao je orkestar koji lomi svakog protivnika. Niz uzastopnih pobjeda donio je ogromno samopouzdanje i igrači u svojim glavama isključivo razmišljaju pobjednički. Prošlo kolo u Pločama i pobjeda 5:2 protiv renomiranog domaćina pokazala je kako Crnica ima "glavu" u utakmicama odluke. Upravo ta tri boda složila su situaciju na ljestvici na način na Crnica ima četiri boda prednosti ispred drugoplasiranog Porto Tolera i šest više od Hajduka. Subotnji gost na Baldekinu MNK Hajduk zaista je dobra momčad kojoj su ove sezone predviđali sam vrh i glavnog konkurenta Crnici. Hajduk je u nekoliko navrata ove sezone protiv najjačih pokazao koliko je dobar, ali su bodove znali gubiti protiv momčadi gdje su ranije već u svojim glavama upisali bodove. Splićani svojom kvalitetom i igračkim kadrom zaista pozivaju na oprez i maksimalan respekt. Realno je da se gosti nikako nisu odrekli šampionskih ambicija. Pobjeda u Šibeniku i još jedan kiks Crnice do kraja, uz njihov maksimalni učinak doveo bi ih do titule. Scenarij koji je moguć, ali zaista preoptimističan s obzirom na ono kako Crnica igra u posljednja dva mjeseca. Tri kola su do kraja prvenstva, dovoljno malo utakmica da Crnica to rutinski privede kraju i dovoljno puno da bude neozbiljna i "uprska" sve što je napravila. Poučeni iskustvima iz prošlosti, a pogotovo oz prošle sezone šibenski malonogometaši pušu i na hladno i maksimalno su podređeni jednom jedinom cilju, a to je pobjeda protiv Hajduka. Pobjeda donosi gotovo sve, dovodi Crnicu u mir i spokoj i lagano privođenje kraju ovog prvenstva i priprema za kvalifikacije. O bilo kojem drugom scenariju u Crnici ne  razmišljaju jer je jednostavno nezamisliv.
Trener Crnice Robertino Jelovčić u ovoj utakmici na raspolaganju će imati kompletan igrački kadar osim Marija Žumberca koji mora pauzirati zbog tri javne opomene i Dragana Vukovića koji je ozlijeđen još od utakmice protiv Mejaša. Svi drugi igrači su zdravi i spremni za ovu utakmicu koju s nestrpljenjem iščekujemo.

Sve ljubitelje futsala i prijatelje kluba pozivamo u subotu na Baldekin da uživaju u jednoj vrhunskoj utakmici i da svojim dolaskom pomognu Crnici da dođe do važne pobjede!