Uspinjača na Baldekinu

9.2.2021. 8:47:18

Nakon teškog i više nego zasluženog poraza na Gripama protiv AFC Universitas u prošlom kolu Crnica ima priliku za popravni i to na domaćem terenu protiv zagrebačke Uspinjače. Utakmica je na rasporedu u subotu 13.2. u 19:30 sati, naravno bez prisutstva gledatelja. 
Kao što smo naveli, prošlo kolo Crnica je imala velike najave, pobjeda nad studentima očekivala se i predviđala u glavama igrača Crnice. Ali, nije dovoljno najavljivati, treba izaći na parket i nešto odigrati, a Crnica nije odigrala ništa za razliku od AFCU-a koji je bio maestralan. Ali, ruku na srce nije teško pobijediti Crnicu koja je studentima darovala prva četiri pogotka kao na pladnju, doslovno darovano nevjerojatnim greškama. Neosporno je da je Crnica dobra momčad i da može pobijediti svakoga, ali pokazala je da može izgubiti od svakoga i to velikom razlikom. Crnica drži sjajno treće mjesto na tablici, ali dobra pozicija možda i zavarava jer jedan domaći poraz može Crnicu baciti na samo začelje stoga krajnje je vrijeme da se nastavi pobjeđivati na domaćem terenu, a da u gostima momčad zauzme gard i uzme neke bodove. 
Mediji u zadnje vrijeme Crnicu najavljuju kao treću momčad uz Olmissum i Novo vrijeme koja može ući u borbu za prvaka. Medijska perspektiva imponira i lijepo zvuči, ali na ekipi je da opravda uloženo u smislu igre, bodova i realnosti. Još nije kasno jer najvažniji dio sezone tek kreće...