U prvoj domaćoj utakmici stiže Uspinjača

4.10.2019. 0:17:08

Kultni i vrlo kvalitetni zagrebački klub, MNK Uspinjača Gimka, prošlogodišnji osvajač kupa, u drugom prvenstvenom kolu dolazi nam na Baldekin. Prvo kolo za Crnicu je bilo kao iz snova, pamtimo vrlo dobru obranu, vrata je sigurno čuvao Finac Savolainen, a od protivnika smo zabili pogodak više što je bilo dovoljno za veliku pobjedu na startu nikad zanimljivije i nikad izjednačenije lige. Junak dvoboja bio je kapetan Dragan Vuković koji je u svom stilu sedam sekundi do kraja nadmudrio sjajnog Franka Bilića. Na kraju dvoboja studentima je preostalo da čestitaju Crnici na pobjedi u neviđeno korektnoj utakmici!


Studenti su apsolvirani, a subota navečer u 20:00 sati donosi nam novi spektakl jer na Baldekin nam stiže već spomenuta Uspinjača Gimka. Momčad sastavljena od mahom mladića koji kojima je futsal u malom prstu, a sa klupe vođeni dokazanim Marinkom Mavrovićem. Crnica u dvoboj ulazi maksimalno motivirana i želi krenuti pobjednički u svojoj dvorani. Kao i u Splitu prošle subote ni u ovom dvoboju neće biti nedovoljno oporavljenogA Miloša Stojkovića te vrlo vjerojatno i Josipa Vukičevića koji ima problema s preponom. Bez obzira na to, u kadru je dovoljno igrača koji će pružiti svoj maksimum i ostaviti srce na terenu. 
Crnica će nastupiti u sastavu: Savolainen, Marčić, (Vukičević), Škugor, Subotić, Protega, Pavičić, Vuković (kapetan), Žilić, Šamija, Rubelj, Perić, Radić, Radaj; trener: Mladen Perica; Pomoćni trener; Hrvoje Slavica.

Dvoboj će voditi splitska sudačka trojka u sastavu: M.Šimac, E. Vulić i G. Duvnjak, a četvrti sudac je M. Šimunov iz Zadra. Delegat dvoboja je A. Pejić iz Podstrane.

Povijest dvoboja ove dvije momčadi jamči dobar futsal, mnoštvo dobrih poteza i dinamičnu utakmicu u kojoj će gledatelji istinski uživati. Zato i ovog puta ne propustite doći na Baldekin i podržati Crnicu da dodatno potvrdi sjajan prvenstveni start.


Foto: AFC Universitas
Tekst: mnk-crnica.hr