U petak protiv MNK Šibenik 1983 - pomozimo Kiari

22.11.2021. 2:01:07

U petak u 20 sati u osmom koju PRVE HMNL na Baldekinu nas čeka gradski derbi protiv MNK Šibenik 1983. U prošlom kolu Crnica je osvojila važan bod u Splitu protiv Universitasa koji više znači u psihološkom  smislu te se sada okreće novim izazovima. U ulozi domaćina Crnica dočekuje "Funcute" koji su u u zadnjem koju poraženi od Olmissuma, ali su bodovno četiri boda ispred Crnice iako Crnica ima i utakmicu manje. Kao i svaki gradski derbi tako i ovaj sigurno nema favorita i ovdje je nemoguće nešto prognozirati jer sva tri znaka su uvijek moguća. Ipak, bez obzira Crnica žarko želi pobjedu koja bi je odvela u mirne vode. Nakon odrađenog crvenog kartona u momčad Crnice vraća se Franko Bilić, dok su oporavci Perića i Marčića i dalje neizvjesni nakon težih ozljeda. 


 S obzirom na Covid-19 vremena i sumornu stranu što se tiče pandemije na cjelokupni sport pa tako i futsal Crnica je od početka ove sezone sve svoje posjetitelje "častila" besplatnim ulazom na sve prvenstvene i kup utakmice. Ovoga puta s obzirom da je gradski derbi i da se očekuje  veći broj gledatelja Uprava kluba odlučila je je cijena ulaznice bude 50,00 kuna i da sav prihod od ulaznica ide za malenu Kiaru Goršić. Crnica je kroz zadnjih nekoliko  godina uvijek bila sudionik i pokretač sličnih manifestacija, sjetimo se Rebeke, malene Mile, Franka, pomoći Caritasu, pomoći Hrvoju Dugopoljcu i još mnogih drugih. Čekala se prava prilika da se klub u ovim teškim vremenima organizacijski uključi u akciju za pomoć Kiari i nema boljeg trenutka od ove utakmice. 


Pomoći Kiari možete kupnjom ulaznice na ulazu u dvoranu po cijeni od 50,00 kuna. Kiari možete pomoći i da joj dodatno osobno na račun uplatite iznos u skladu s vašim mogućnostima:

[KIARA ŽELI ZIVOT]

Broj računa je: HR9125030073251005176
SWIFT/BIC: VBCRHR22
Sberbank d.d.
Vlasnik računa: Matea Lambaša Goršić
Adresa: Šibenik
Model HR99 
Opis plaćanja donacija za Kiarino liječenje

Donacijski telefon

060-9003


Naravno, kao i do sad svim gledateljima ulaz u dvoranu omogućen je isključivo uz negativan BAT (brzi antigenski test) ili PCR test ili uz covid potvrdu da je osoba cijepljena ili preboljela COVID-19. U partnerskoj suradnji sa Poliklinikom Gemini gledateljima je osigurano testiranje po cijeni od 50 kuna.
Gledatelji će biti kontrolirani na glavnom ulazu te oni koji ne zadovoljavaju Covid kriterije neće moći ući u dvoranu. 

Svi oni koji nisu u mogućnosti biti u dvorani utakmicu mogu pratiti u izravnom TV prijenosu  na Arenasport TV!