U grotlu Kutije na sramotnoj podlozi Dinamo zasluženo slavi

2.11.2019. 17:58:44

U važnoj utakmici četvrtog kola Prve HMNL u punoj "Kutiji šibica" u sjajnoj atmosferi Crnica je poražena 4:0, iako je tijek susreta sugerirao da je moglo biti i drugačije. Vrlo loša i ljepljiva podloga od samog početka utakmice stvarala je igračima jedne i druge momčadi probleme prilikom kontrole lopte. Podloga na kojoj se igra futsal u ovoj dvorani je prava antipropaganda futsala za čiju dobrobit svi zajedno radimo. Odmah na početku utakmice šok za Crnicu kada Škugor nesretno reagira i lopta ulazi u gol Crnice za vodstvo Dinama. Do kraja poluvremena Crnica  nije stvorila nikakve probleme Dinamu s obzirom da se vrlo malo igrača snašlo u ovim rukometnim uvjetima. Dinamo je imao mnoštvo šansi koje nije iskristio zahvaljujući sjajnom Savolainenu i požrtvovnošću obrane Crnice. Drugi dio počeo je furiozno. Više je Crnica nereda u obrani Dinama napravila u dvije minute nego cijeli prvi dio. Zaista šteta za nekolilo vrhunskih prilika u režiji Stojkovića, Subotića i Šamije. Nastavila je Crnica igrati fantastično te smo mogli samo uživati u pretentaciji drugog poluvremena. Dinamo je pokušavao na polukontre kojih je bilo vrlo malo. Utakmica je odmicala, a Crnica je gradila svoje napade, ali nikako da lopta uđe iza Hercega. Pokušao je Mladen Perica sa Škugorom u ulozi kao igrač više, ali  Šulentić kažnjava prvi ozbiljniji napad za vodstvo 2:0. U 39.minuti crveni karton Protegi i penal Dinamu. Ako je to bio crveni onda ga je zaslužio i Mužar u 32.minuti nakon prekršaja na Subotiću. Da je Mužar isključen kao i Protega na 1:0 za Dinamo moglo je završiti i drugačije, a trebao je biti isklječen. Penal realizira Čekol za 3:0. Pobjedu potvrđuje Čekol pred sam kraj susreta. 

Čestitke Dinamu na pobjedi!

Sljedeće kolo u subotu u 19 sati na Baldekinu gostuje Olmissum.

Prva HMNL - 4. kolo
Subota, 2.11. u 20:00 sati
SD Trešnjevka - Zagreb
Gledatelja: 1100

MNK FUTSAL DINAMO - MNK CRNICA - 4:0 (1:0)

Suci: Grgurević i Katinić (Slavonski brod)
Treći sudac: Ličinić; Četvrti sudac: Lang
Delegat: Franić (Varaždin)

MNK FUTSAL DINAMO: Herceg, Šulentić, Kanjuh, Čekol, Prgomet, Hecigonja, Maloševac, Đulvat, Grbič, Mužar, Gagulić, Dekanić, Grubeša, Mudronja; trener: Alen Jukić

MNK CRNICA: Savolainen, Radaj, Marčić, Vukičević, Škugor, Subotić, Protega, Pavičić, Stojković, Vuković (kap.), Šamija, Žilić, Perić; trener: Mladen Perica.

Strijelci: 1:0 Škugor a.g. 1', 2:0 Šulentić 38', 3:0 Čekol 39'(p), 4:0 Čekol 40'