SUSJEDSKI DERBI NA BALDEKINU

7.4.2016. 10:07:46

II. HRVATSKA MALONOGOMETNA LIGA - REGIJA JUG

                              18.KOLO

DVORANA NA BALDEKINU, NEDJELJA, 10.4.2016. U 20:15 h 


        MNK CRNICA - MNK JEZERA


U nedjelju od 20:15 sati Crnica na svojoj utvrdi, kultnom Baldekinu dočekuje svoje susjede malonogometaše Jezera. Godinama su odnosi ova dva kluba  odraz pravog prijateljstva i uvažavanja, a na terenu je uvijek bilo zanimljivo i vrlo često utakmice između ova dva kluba bile su prava poslastica. Crnica u ovaj susret ulazi kao apsolutni favoriti i jedno je sigurno da mora pobijediti. Domaćin  je lider prvenstva s pet bodova prednosti nad Ustanikom pet kola prije kraja prvenstva, dok su Jezerani devetoplasirana momčad sa gotovo sigurno osiguranim opstankom u društvu dalmatinskih drugoligaša. U ovom dvoboju momčad Robertina Jelovčića nastupiti će bez kartoniranih Dragana Radmana i Ante Mijata koji su u prošlom kolu u Splitu protiv Torcide zaradili treću javnu opomenu.

U najavi dvoboja trener Crnice Robertino Jelovčić bio je jasan: "U dvoboj ulazimo bez dva važna igrača koji su kartonirani i s nekoliko igrača koji su načeti ozljedama, a na drugoj strani je protivnik koji će biti motiviran i na nama je da pronađemo dobitnu formulu i da na ostvarimo pobjedu koja će nam dati dodatni mir pred odlazak u Ploče na gostovanje kod Porto Tolera."  

Na klupi Jezera kao trener-igrač nalazi se poznato šibensko futsal ime prekaljeni Andrija Bakula koji se osvrnuo na utakmicu: "Želimo odigrati najbolje što možemo u ovom trenutku i nadigravati se s objektivno jačim protivnikom. Kvaliteta je na strani Crnice, ali od svojih igrača želim pun angažman i pravi pristup."


Pozivamo sve gledatelje u nedjelju dođu na Baldekin i uživaju u dobrom futsalu!


FOTO:CROfutsal