SUPER VAŽNA POBJEDA U ZADNJOJ MINUTI

11.3.2017. 14:42:28

Na teškom gostovanju na otoku Murteru protiv istoimenog domaćina, prošlogodišnjeg prvoligaša Crnica je ostvarila treću uzastopnu pobjedu i to na jedan dramatičan način. Od početka susreta Crnica je napadala, bila bolji protivnik, imala veliki broj prilika, ali nepreciznost i fantastični Stojkić nisu dopuštali da lopta uđe u vrata. Crnica je povela u 10. minuti preko Pavića i tada se činilo da se otvorilo, ali dvije minute nakon vodstva Crnice sve je demantirao sjajni Šimun Popov koji je poravnao rezultat. S neodlučenim rezultatom se otišlo na odmor. U drugom poluvremenu u prve tri minute Crnica je promašila pet čistih zicera, a nakon toga zna se što slijedi. Opet se ukazao Šimun Popov, sjurio se u jednoj kontri i doslovno je zakucao za vodstvo domaćih 2:1. Crnica je uporno napadala, plela mrežu oko Stojkića i tri minute prije kraja Radman poravnava rezultat. 35 sekundi nakon toga opet Murter preko Popova iz kontre kažnjava neopreznost Crnice i dovodi otočane u vodstvo. U tim trenucima ni oni koji najviše vjeruju u momčad Crnice nisu sanjali što će se dogoditi samo u zadnjih 1:45 minuta. Najprije Radman zakucava s igračem-više za 3:3, a Crnica nastavlja igru sa Stjepanom Perišićem u ulozi igrač-vratar , obrana Murtera je izigrana, a Pavić na stativi zabija pokraj nemoćnog Stojkića za vodstvo 4:3. Na semaforu je bilo 40 sekundi do kraja, a Murter je pokušao sa Stojkićem u polju, ali ništa nije uspio napraviti. U zadnjim sekundama na asistenciju Pavića Šamija je potvrdio pobjedu Crnice 5:3. U sljedećem kolu na Baldekinu Crnica dočekuje Genius.

MNK MURTER - MNK CRNICA - 3:5 (1:1)

Suci: Ivan Mujan (Split) i Mario Rajčić (K.Stari)
Delegat: Ivan Ćapin (Knin)

MNK MURTER: Stojkić, Katalinić, Popov, Troskot, Bogdanović, Skračić, Jušić, Mandić, Zrilić, Lipotica, Mudronja;
Trener: Alen Delpont

MNK CRNICA: Mihaljević, Žumberac, Radman, Perišić, Šamija, Vukičević, Bačelić, Jurjević, Mijat, Vuković, Pavić, Peran, Radaj;
Trener: Robertino Jelovčić

Strijelci: 0:1 Pavić u 10.min., 1:1 Popov u 12.min., 2:1 Popov u 25.min., 2:2 Radman u 37.min., 3:2 Popov u 38.min., 3:3 Radman u 39.min., 3:4 Pavić u 40.min., 3:5 Šamija u 40.min.