SRCEM I ŽELJOM PO POBJEDU NAD OSIJEKOM

9.11.2017. 9:33:34

Nakon razočavajućeg gubitka bodova u utorak u Slavonskom brodu protiv domaćeg MNK Brod 035 gdje je Crnica vodila većinu susreta i na kraju preokretom domaćina izgubila utakmicu momčad Robertina Jelovčića okreće se novoj utakmici koja nam dolazi već u subotu u 19:30 sati na Baldekinu protiv vrlo jake momčadi MNK Osijek Kelme. Zaista se nema potrebe više prisjećati onoga što je bilo u Slavonskom brodu jer bodove neće nitko vratiti, već treba razmišljati kako pobijediti Osječane na Baldekinu. Ako se osvrnemo na kvalitetu izvedbe momčadi Crnice u Slavonskom brodu u većini susreta možemo biti itekako zadovoljni. Momčad je djelovala zrelo, dobro i opasno, a ono što je bio problem je što prilikom vodstva nisu znali dotući protivnika, a imali su velike prilike za to. I kako o to biva, domaćin je kaznio Šibenčane i zaista sretno uzeo tri boda. U zadnje tri utakmice Crnica je osvojila samo jedan bod, a kad bolje sažmemo scenarij tih utakmica bodovno je moglo biti mnogo bolje. Treba biti pošten i priznati da je ovo cijena neiskustva i prepotencije nekih igrača koji u pojedinim situacijama na utakmici ne rješavaju situacije na jednostavan način kako svi očekujemo nego kompliciraju do krajnjih granica i tako sami sebi, a i momčadi zakompliciraju život. Međutim, te dječje bolesti trebali bi sjesti na svoje, a to očekujemo već ove subote protiv MNK Osijek Kelme. MNK Crnica žudi za pobjedom i momčad će sigurno ići na glavu da to ostvari. Osijek ima četiri boda više od Crnice, a nakon tri uvodne pobjede u zadnja dva dvoboja izgubili su od Alumnusa u Osijeku i sinoć od Uspinjače u Zagrebu. Jasno je da je i kod njih uslijedio mali pad, a Crnica ne smije dopustiti da im Šibenik bude povratak u život.
Uvjereni smo da će Crnica u ovom dvoboju biti snažna, konkretna i efikasna te da će ostvariti pobjedu. Nakon Slavonskog broda momčad će imati dva zajednička treninga i dovoljno odmora da se spremi na "operaciju Osijek", a uspješno odrađena operacija momčadi će donijeti mir, spokoj i novi adrenalin koji je prijeko potreban za nadolazeći finiš jesenskog dijela prvenstva i izazove koji dolaze. Protiv Osijeka trener Robertino Jelovčić imati će kompletan igrački kadar na raspolaganju, a očekuje se i dobra podrška s tribina. Šibenska publika i simpatizeri Crnice uvijek su znali prepoznati pravi trenutak kad treba dići momčad pa smo i ovog puta sigurni kako njihov aplauz i podrška neće izostati. 
Utakmicu između MNK Crnica i MNK Osijek Kelme koja je na rasporedu u subotu 11.11. u 19:30 sati vodit će međunarodni sudački tim u sastavu: Saša Tomić (Zagreb) - sudac 1, Nikola Jelić (Varaždin) - sudac 2, Adin Hasić (Zagreb) - sudac 3, Mario Blažin (Zagreb) - sudac 4. Delegat susreta je gosp. Branko Kurtaj (Šibenik).