SPORTAŠI U PROMOCIJI SPORTOVA - Crnica predstavnik nogometa Grada Šibenika

25.5.2014. 1:42:26


Šibenski sportaši u subotu ujutro promovirali su svoje sportove ispred zgrade županije u sklopu manifestacije Odaberi sport u kojoj je sudjeluje oko 200 sportaša iz 20 klubova.
Cilj manifestacije je promocija sportova te upoznavanje djece s važnošću bavljenja sportom. Pokazat će se tehničko-taktičke funkcije i motoričke karakteristike raznih sportova. Napomenuo bih da su sportaši došli iz cijele županije, a ovakav tip manifestacije ćemo organizirati svake godine u što više mjesta – kazao je tajnik Zajednice športova Šibensko-kninske županije Ante Tanfara.

Mnk Crnica se rado odazvala ovom projektu, djeca su bila oduševljena haklanjem na trgu, uz more pred velikim brojem ljudih.  Crnica je predstavila svoje tiće 2003. i mlađe, kategoriju u kojoj zaista ima kvalitetne djece koji su na pravom putu da iz sporta izvuku sve ono najljepše. Ovo je zaista bila kvalitetna promocija svakog sporta pojedinačno i svi oni koji znaju što je sport mogli su uživati u subotnjem sunčanom jutru na šibenskoj rivi.