SPEKTAKL NA ZAVRŠNICI KUPA TOP TIM LIGE

2.6.2018. 19:08:02

U pravoj fešti futsala danas na Meterizama završeno je peto izdanje Top Tim futsal lige organizaciji MNK Crnica. Peto izdanje lige zatvoreno je završnicom kupa koji je ponudio pregršt vrhunskih poteza i pravih utakmica. Podsjetimo, što se tiče lige, pobjednici su poznati još od prošlog tjedna, a to su FC Split Tommy u kategoriji 2003. i mlađi, te MNK Crnica u kategoriji 2006. i mlađi. 


NAJBOLJI STRIJELAC: Josip Brajković (Kijevo Knin) - 58 pogodaka
NAJBOLJI VRATAR: Luka Haršić (Split Tommy)
NAJBOLJI IGRAČ: Toni Vujić (Split Tommy)


NAJBOLJI STRIJELAC: Marko Goreta (Crnica) - 43 pogotka
NAJBOLJI VRATAR: Mirko Grbavac (Vrgorac)
NAJBOLJI IGRAČ: Jure Budimir (Crnica)


REZULTATI ČETVRTFINALA KUPA:


REZULTATI POLUFINALA KUPA 2006. I MLAĐI


REZULTATI POLUFINALA KUPA 2003. I MLAĐI


FINALE:

U sjanim finalnim dvobojima kod starijih Split Tommy je pobijedio Kijevo rezultatom 1:0. Imao je i Kijevo svojih prilika, ali na kraju su Splićani bili konkretniji i uzimaju dvostuku krunu. Kod mlađih, slična situacija, Crnica je u kupu pogotkom Tonija Crnogaće slavila rezultatom 1:0 protiv vrlo dobrog Vrgorca i tako osvojila dvostruku krunu u fantastično odigranoj sezoni!


2006. i mlađi - najbolji pojedinci kupa - sezona 2017-18
NAJBOLJI STRIJELAC: Šimun Barišić (Vrgorac) - 3 pogotka
NAJBOLJI VRATAR: Karlo Belakušić (Crnica)
NAJBOLJI IGRAČ: Jure Budimir (Crnica)

2003. i mlađi - najbolji pojedinci kupa - sezona 2017-18
NAJBOLJI STRIJELAC: Josip Brajković (Kijevo) - 6 pogodaka
NAJBOLJI VRATAR: Marino Jurišić (Kijevo Knin)
NAJBOLJI IGRAČ: Toni Vujić (Split Tommy)


Čestitke svim momčadima koje su u ovoj sezoni nasupili u Top Tim natjecanjima  na fer i korektnom ponašanju i sudjelovanju. Posebne čestitke najboljim momčadima i pojedincima u prvenstvu i kupu. Bila je ovo sjajna sezona u kojoj su sve dalmatinske momčadi pokazale da s pravom možemo reći da se na ovim prostorima igra najbolji futsal u Hrvatskoj. 
Posebna zahvala osoblju MNK Crnica koje je zaduženo za provođenje i organizaciju natjecanja, a najveće čestitke idu gosp. Milanu Zoričiću koji je dao izniman doprinos razvoju ove lige kako u ovoj sezoni tako i u sezonanama prije ove. 
Na kraju, zahvala vodstvu OŠ Meterize na koreknoj suradnji u cilju prosperiteta ovog sporta, našim sponzorima i donatorima, a posebno tehničkom sponzoru lige tvrtki Top Tim d.o.o. i direktorici gđi. Tamari Strika.