Spektakl - na Baldekinu palo Novo Vrijeme

29.11.2019. 20:19:51

U čudesnoj utakmici Crnica je na spektakularan način pobijedila aktualnog prvaka države i devetu momčad Europe MNK Novo vrijeme rezultatom 4:2. Crnicu je sa klupe vodio Hrvoje Slavica jer je Mladen Perica odrađivao kaznu, a u kadru Crnice nije bilo ni kažnjenog Pavičića. Gosti su poveli u 6. minuti preko Paulinha nakon jedne pogreške u obrani domaćina. Stvari na početak vratio je Saša Subotić u 9.minuti lijepim pogotkom. Nakon poravnanja rezultata bila je to izjednačena utakmica u kojoj je Crnica imala dvije sjajne prigode, a posebno treba istaknuti onu Stojkovića kad se tresla vratnica. Ipak najljepši trenutak prvog dijela uslijedio je na samom kraju kada Perić sa zvukom sirene zabija za vodstvo Crnice 2:1. Fenomenalna igra Crnice u drigom dijelu urodila je povećanjem vodstva na 3:1 u 30.minuti iz slobodnog udarca. Nakon toga Makarani su su zaigrali s igračem vratarom, a rezultat je smanjio Bajrušović eurogolom u 34.minuti. Novo vrijemje je nastavilo istim tempom, ali obrana Crnice i Savolainen bili su vrhunski. Nagrada je stigla sekundu prije kraja kada Protega zabija za 4:2 i feštu za momčad Crnice.

Čestitke svima! Ovo večeras je bilo čudesno! 

Hvala našoj vjernoj publici. Oni su nas večeras vodili do ove pobjede!

Sljedeće kolo u petak u 18:00 sati Crnica gostuje u Sesvetama kod Alumnusa!


Vrsta utakmice: 1.HMNL
Kolo: 7.kolo
Datum: 29.11.2019.
Vrijeme: 20:00
Dvorana: SD Baldekin, Šibenik

CRNICA – NOVO VRIJEME - 4:2 (2:1)

Prvi sudac: N.Jelić - Varaždin
Drugi sudac: S.Tomić - Zagreb
Treći sudac: D.Kramar - Varaždin
Četvrti sudac: Z.Ilčić - Zagreb
Delegat: Alen Huzjak - Zagreb

CRNICA: Juha-Matti Savolainen, Marko Marčić, Josip Vukičević, Niko Škugor, Saša Subotić, Alen Protega, Miloš Stojković, Dragan Vuković, Bruno Žilić, Marinko Šamija, Tony Rubelj, Antonio Perić, Josip Radić, Filip Radaj, trener: Hrvoje Slavica

NOVO VRIJEME: Filip Bašković, Jakša Herceg, Igor Osredkar, Duje Bajrušović, Marin Musinov, Matej Fideršek, Mate Vuković, Paulinho, Lucas, Pašalić, Sokol, Kazazić, Horvath, Babić; trener: Tomislav Horvat.

STRIJELCI: 0:1 Paulinho 6', 1:1 Subotić 9', 2:1 Perić 20', 3:1 Šamija, 3:2 Bajrušović 34', 4:2 Protega 40'


ŽUTI KARTONI:

Antonio Perić 11' - CRNICA

Vedran Kazazić 30' - NOVO VRIJEME