ŠKOLA FUTSALA ULAZI U SVOJU TREĆU SEZONU - upisi i tijeku

5.9.2014. 15:51:29

ŠKOLA FUTSALA - MNK CRNICA

Malonogometni klub "Crnica" ulazi u svoju treću sezonu rada s djecom i mladima u okviru svoje škole futsala. Protekle dvije sezone pokazale su kako je ovo bio jedan od najvažnijih poteza kluba u novijoj povijesti. Dobar odaziv djece i  njihov odgoj uz malonogometni talent najvažniji su parametri koji su obilježili protekle dvije sezone škole futsala. 
I ove sezone škola futsala nastavlja s istim intezitetom. Djeca će kao i proteklih godina biti podijeljena po kategorijama i sve kategorije imati će svoje zasebne treninge. Treninzi će se održavati u dvorani Tehničke škole koju će koristiti pretežno tići i pioniri, dok će kadeti i juniori svoje treninge imati kombinirano u dvorani Tehničke škole, dvorani Meterize i na Baldekinu. 
Novost je da će ove sezone tići i pioniri nastupati u malonogometnoj ligi koja će se igrati u dvorani Osnovne škole Meterize i liga će početi prvim danima mjeseca studenog.  Nekoliko turnira i prijateljskih utakmica  planirano je   kroz rujan i listopad jer djeca se moraju pripremiti za ligu. 
Kadeti i juniori nastupati će u Dalmatinskoj ligi koja svake godine počima u studenom.
Prozivka starih i upis novih članova kluba  održati će se u utorak 9. rujna 2014. u 19:30 sati u  dvorani Tehničke škole. U utorak će djeca biti upoznata s radom, s terminima treninga i s novostima vezanih za novu sezonu. Roditelji također mogu prisustvovati i postaviti svoje upite vezane za rad škole futsala. Svi oni koji ne mogu doći na prvi trening i obaviti upis mogu sve novosti pratiti na klupskoj web stranici www.mnk-crnica.hr , faceboku ili se javiti na mobitel 098/888-901.
Očekujemo vas u utorak u velikom broju!