Škola futsala ulazi u novu sezonu

30.8.2021. 12:58:13

MNK Crnica ulazi u još jednu sezonu rada s mladima. Nakon protekle sezone vrlo brzo na vrata kucnula je nova koja će biti još zahtjevnija i nadasve zanimljivija. Crnica u narednu sezonu ulazi sa pet mlađih uzrasnih kategorija, a svaka kategorija tjedno će imati minimalno tri treninga u gradskim dvoranama i naravno utakmice u svojim ligama, razne prijateljske utakmice, sudjelovanje na Mastersima i na raznim turnirima.

UPISI U ŠKOLU FUTSALA MNK "CRNICA"
Sezona 2021./20222.

Treninzi za sve kategorije počimaju u ponedjeljak 6.9.2021. Točan raspored termini biti će objavljen do petka 3.9.2021.  !

Mlađi pioniri i pioniri natjecati će se TOP TIM futsal lizi koja je od listopada do svibnja igra u SD Meterize svake nedjelje i koja je svake godine sve jača i jača, a ove sezone očekujemo njen vrhunac. Kadeti i Juniori natjecati će se u 1.HMNL , a uz to kadeti će svoje umijeće pokazivati na četiri Mastersa koja će se organizirati u tijeku sezone u organizaciji Aurelije, Futsal Dinama, Split Tommy-a i Crnice. Najmlađe selekcije kluba djeca do 9 godina  natjecati će se na raznim turnirima i na pet Top Tim Mastersa U-9 koje također organizira MNK Crnica.

Na treninge pozivamo sve stare članove, sve nove članove koji žele postati dio našeg kluba. Na uvodnom treningu će svi dobiti potrebne informacije, nove pristupnice, odrediti ćemo termine treninga za svaku pojedinu kategoriju te će pojedinci moći postaviti mnoga pitanja koja ih zanimaju ...

Za sve dodatne informacije možete se informirati na brojeve:

ANTE RAK - 095 3870 287

ANTE MIJAT - 091 17 67 730

E-mail futsalclub.crnica@gmail.com


Radujemo se Vašem dolasku ...