SJAJNA PREDSTAVA VRIJEDNA NOVA TRI BODA

14.11.2015. 0:54:17


   II. HRVATSKA MALONOGOMETNA LIGA - REGIJA JUG

                                     7. KOLO

Školska sportska dvorana u Tisnom; petak 13.11.2015. u 20:00 sati

Gledatelja: 200 / Suci: Marijo Rajčić(K.Stari) i Stipe Divić (Imotski)


  MNK JEZERA - MNK CRNICA - 2:5 (2:3)MNK JEZERA: Fantov, Bakula, Kosor, Klarin, Fatović, Rak, Šimat, Leo Klarin, Lapov-Mijatov(c), Kovačev, Kulušić, Čulina
Trener: Marko Šimurina, Predstavnik kluba: Vjeko Klarin

MNK CRNICA: Baričić, Grubišić, Vukičević, Žumberac, Perica, Radman(c), Žarković, Mijat, Vuković, Jurković, Škugor
Trener: Robertino Jelovčić, Predstavnik kluba: Dragan Mišić

Žuti kartoni: Lapov Mijatov i S.Klarin (Jezera), Baričić (Crnica)

Igrač utakmice: Josip Vukičević (Crnica)

Strijelci: 0:1 Vukičević 1.min., 0:2 Škugor 3.min., 1:2 Fatović 11.min., 2:2 S.Klarin 17.min., 2:3 Vuković 20.min., 2:4 Vukičević 31.min., 2:5 Radman 36.min.

U sjajnoj utakmici, pravom susjedskom derbiju Crnica je ostvarila ono što je najavljivala i uzela vrijedna tri boda i na taj način barem na jednu noć odvojila se od Ustanika na ugodnih 5 bodova. Crnica je sjajno ušla u susret te preko raspoloženog Vukičevića i Škugora odmah povela 0:2. U tim trenucima Crnica je bila goropadna i bilo je pitanje koliko će domaćin primiti pogodaka. Kako to biva u futsalu tako se i dogodilo jer svi ti promašaji ne mogu ostati nekažnjeni. Nekoliko minuta pritiska domaćina i nekoliko minuta crnila u igri Crnice dovelo je do izjednačenja. Prvo je na 1:2 smanjio bivši igrač Crnice Frane Fatović, da bi Stjepan Klarin prekrasnim pogotkom tri minute prije kraja poluvremena poravnao na 2:2. Da ne bi bio neizvjesnosti u zadnjoj minuti prvog dijela pobrinuo se Vuković koji je u svom stilu odveo Crnicu na odmor s minimalnim vodstvom. Nakon što je trener Jelovčić očitao bukvicu svojim igračima na poluvremenu u drugom dijelu Crnica je bila još moćnija, praktički je stavila Jezera u kolo i tako jednostavno i sigurno privela ovu utakmicu do kraja. Na kraju je pobjeda od 5:2 sasvim zaslužena i trener Jelovčić sad ima dosta vremena do pripremi momčad za dolazak neugodnog Porta Tolera iz Ploča. Ta utakmica uvijek je nudila više od utakmice i uopće ne sumnjamo da će Baldekin opet biti pun i da će Crnica na glavu juriti svoju osmu pobjedu u isto toliko kola.