SAŠA SUBOTIĆ NOVO POJAČANJE CRNICE

2.8.2018. 11:29:42

31-godišnji Splićanin Saša Subotić, dosadašnji igrač HMNK Vrgorac novo je pojačanje Crnice za nadolazeću sezonu. Pregovori igrača i kluba bili su kratki i efikasni te je vrlo brzo na obostrano zadovoljstvo dogovorena suradnja. U Saši Subotiću Crnica je dobila upravo ono što je htjela, provjerenog pravog golgetera što je procijenjeno kao vrlo bitno za kompletiranje igračkog kadra. 
U svojoj igračkoj karijeri Subotić je bio povremeni reprezentativac Hrvatske. Karijeru je započeo u Muć Bitumini, zatim je igrao za Solin, Split Tommy i zadnje tri sezone u Vrgorcu. U svim klubovima bio je ponajbolji igrač, godinama je u vrhu najboljih strijelaca lige, a jednom se okitio i s titulom najboljeg strijelca lige. 
Za klupsku web stranicu Subotić je rekao: "Drago mi je da sam došao u ovakvo jedan ambiciozan i organiziran klub. Vrlo dobro poznam momčad i trenera i mislim da neće biti nikakvih problema s prilagodbom. Jedva čekam da započne sezona i da krenemo s novim izazovima. Zahvaljujem Upravi na povjerenju i vjerujem u sjajnu sezonu jer s ovim igrački kadrom to možemo. "
Saši želimo mnogo sportske sreće i sportskih uspjeha u dresu Crnice! 

Tekst: H. Miočević
Foto: mnk-crnica.hr