SAMO POBJEDA DONOSI PLAY OFF

24.4.2018. 10:09:37

Večeras u 20:00 sati Crnica na Baldekinu dočekuje Albonu Potpićan u zadnjem kolu regularnog dijela Prve HMNL. Kao što smo i predviđali u zadnjem kolu na mnogim terenima voditi će se borba tko će u play off. Čak pet momčadi bori se za dvije pozicije. Crnica, Nacional, Square, Osijek i Alumnus momčadi su koje imaju šansu uhvatiti najmanje šestu poziciju. Crnica je dobila ono što je htjela, a to je da sama u svakom trenutku odlučuje o svojoj sudbini. S današnjom pobjedom nad Albonom Crnica bi sigurno osigurala play off, a do petka bi trebala pričekati ovisno o drugim rezultatima dali je osvojila peto ili šesto mjesto. U večerašnjem dvoboju trener Mladen Perica Štrla neće moći računati na Josipa Vukičevića koji je ozljeđen već nekoliko kola te je upitan nastup Nike Škugora zbog ozljede, ali sastav koji će u najvažnijoj utakmici sezone istrčati na parket Baldekina je sljedeći: Radaj, Mišković, Marčić, Niko Škugor, Ivan Škugor, Nospak, Pavić, Mijat (kap.), Vuković, Ljubić, Perišić, Perić, Radić; trener: Mladen Perica Štrla. 
Ovaj dvoboj voditi će dalmatinska sudačka četvorka Z. Kuran (Metković), M. Munjiza (Kaštel Novi), M. Šimac (Split), M. Budimir (Split), a delegat je B. Kurtaj (Šibenik).
Dok se sve utakmice 22.kola Prve HMNL igraju u petak Crnica će dvoboj s Albonom Potpićan odigrati večeras na vlastiti zahtjev jer u petak 27.4. se ženi dugogodišnji igrač Crnice Dragan Vuković. Našem "Vuki" želimo mnogo sreće u budućem zajedničkom životu sa njegovom Majom,a najbolji svadbeni poklon sigurno bi mu bio ulazak u play off ! 
Iskrena zahvala gostima MNK Albona Potpićan na razumijevanju jer su prihvatili zahtjev Crnice da se utakmica odigra ranije od predviđenog termina te vodstvu natjecanja!

Tekst: H. Miočević
Foto: mnk-crnica.hr; M.Balaban