Roko Burčul novi je igrač Crnice

20.7.2020. 18:29:11

Roko Burčul, 23-godišnji Zadranin novo je pojačanje Crnice za sljedeću sezonu. Roko u Crnicu dolazi iz talijanske "Seria B" u kojoj je igrao zadnje dvije sezone za "ASD Buldog TNT Lucrezia". U Italiji je imao vrlo dobar učinak, nastupio je u 42 utaknice i zabio 31 pogodak. 
Crnica je htjela Burčula, a on se želio vratiti u Hrvatsku nakon dvije talijanske sezone i transfer je realiziran vrlo brzo. Za klupsku web stranicu oglasio se i predsjednik kluba Antonijo Svirčić: "Roko je bio naša želja i prošle sezone, ali odlučio je još jednu sezonu ostati u Italiji. Drago mi je što će u sljedećoj sezoni biti dio Crnice jer je uklapa u našu viziju mladih i potentnih igrača koji imaju kvalitet, ali i mnogo prostora za daljnji napredak. Želimo mu dobrodošlicu u Šibenik i mnogo dobrih utakmica."


Roko je inače dijete iz prave nogometne obitelji. Njegov otac je legendarni zadarski igrač Goran Burčul Daćo, stroj za golove i čovjek koji i danas sa 45 na leđima igra kao mladić. Roko je očito dokaz kako jabuka ne pada daleko od stabla...

Roko dobro nam došao! Sretno!