Robert Pavičić novo pojačanje Crnice

23.7.2019. 19:05:00

Robert Vinko Pavičić, 28-godišnji Kaštelanin, rođen 22.10.1991. godine, novo je pojačanje u redovima Mnk Crnica za sljedeću sezonu. Ovaj ofenzivni dešnjak zadnje četiri sezone proveo je u redovima novog prvoligaša MNK "Olmissum", a u prošloj  sezoni zabio je čak 27 pogodaka u Drugoj HMNL - jug i igrao zapaženu ulogu u plasmanu Omišana u hrvatsku futsal elitu. Na početku svoje futsal karijere nastupao je za trogirske klubove Trogir i Okruk da bi se nakon toga otisnuo u splitsku Mnk Arena. Prije četverogodišnjeg staža u redovima Olmissuma imao je dvije prvoligaške epizode u Mnk Novo Vrijeme i Mnk Solin.
Crnica je u Pavičiću dobila upravo ono što je planirala: provjerenog igrača, dodatnu kvalitetu u rotaciji te brzog i motoričnog igrača kojemu pogoci ni nisu strani. 
Za klupsku stranicu oglasio se Robert Pavičić: "Sretan sam što sam došao u jedan stabilan i organiziran klub kao što je Crnica. Siguran sam da ću svoje kvalitete pokazati na pravi način i prezentirati se kao pojačanje te opravdati povjerenje trenera i Uprave. Jedva čekam početak treninga, a svim ljubiteljima kluba mogu obećati da ću uvijek davati svoj maksimum".
Pavičiću želimo iskrenu dobrodošlicu u Šibenik te mnogo dobrih utakmica!

Tekst: H. Miočević
Foto: mnk-crnica.hr