ROBERT MIŠKOVIĆ - DO KRAJA SEZONE DOKAZATI ĆEMO DA SMO NAJBOLJI

2.12.2016. 14:09:56

INTERVJU: ROBERT MIŠKOVIĆ

U uvertiri županijskog derbija između Crnice i Jezera koja će imati i humanitarni značaj jer će čitav prihod od lutrija i ulaznica ići za pomoć trogodišnjoj Evi koja boluje od Battenove bolesti obavili smo razgovor s jednom od najvažnijih karika u momčadi Crnice vratarom Robertom Miškovićem koji je bio i više nego direktan i iskren u svojim odgovorima. U nastavku pročitajte njegovo viđenje momčadi Crnice, stanja u klubu, organizacije, ali i najavu dvoboja koji nas očekuje te očekivanja u nastavku ove sezone;

- Što očekuješ od sutrašnje  utakmice protiv Jezera?

Jezera maksimalno respektiram ,oni su najugodnije iznenađenje ove godine,ali sve osim naše pobjede je veliki neuspijeh i veliki korak nazad prema našim šampionskim ambicijama.

- Koliko si zadovoljan dosadašnjim klupskim rezultatima ?

Iskreno nisam bas zadovoljan rezultatima ,jer sam mišljenja kako smo morali pobijediti u utakmicama sa Ustanikom i Mejašima,a naročito u kupu protiv UN Hajduka i smatram kako nemamo nikakvih opravdanja za te poraze, da smo pobijedili u tim utakmicama bili bi u puno boljoj situaciji od sadašnje.Također ni osobno nisam najzadovoljniji svojim izdanjima, ali pripremam se i predan sam maksimalno ambicijama kluba tako da sam uvjeren da uskoro biti još korisniji klubu.

- Kako si proživio te neočekivane poraze u prvom dijelu sezone i kako ih komentiraš ?

Kao što sam već rekao u predhodnom pitanju moje subjektivno mišljenje je da smo mi igrači najodgovorniji za te poraze, jer da smo svi bili na 100% svojih mogućnosti oni se nebi dogodilio jer smo igrali sa objektivno momčadima koje su od nas lošije , za mene su ti porazi veliki debakl,naravno da mi je bilo teško nakon tih poraza jer u prosloj sezoni nisam imao poraza za cijelu sezonu koliko u ovih uvodnih 8 kola. Ambicije kluba ove sezone sigurno se nisu podudarale  dosadašnjim rezultatima.

- Dali smatraš dali je način organizacije kluba na razini koju zahtjeva prva liga?

Posšo sam igrao u prvoj lizi gotovo 10 godina , mislim da slobodno mogu reci , da Crnica ne da zaostaje za drugim klubovima iz prve lige nego je u vecini segmenata i daleko ispred vecine klubova po pitanju organizacije.

- Koje su najbolje stvari koje si zatekao i s kojima se susrećeš u klubu ?

Pa mislim da je  upravo organizacija  na razini  prvoligaša ,jer stvarno bi istaknuo da ljudi u klubu dišu i žive za taj klub i da se točno zna tko što radi, i da su nama igračima na raspolaganju 0-24 od predsjednika Svirčića, sportskog  direktora Kulusica pa do ekonoma Miška i naravno neizostave naše kartice za sve Milana Zoričića. Stvarno se divim s kojom oni ljubalju i entuzijazmon rade, imamo sve uvijete ,od opreme do svega ostalog, na nama igračima je doslovno samo da se pojavimo na treninzima i utakmicama i damo svoj maksimum.

- Smatraš li da je Crnica spremna za prvo mjesto ove sezone ?

Pa naravno da mislim jer da ne mislim nebi bio tu i mislim da ove godine klub mora ucć u prvu ligu pod svaku cijenu jer mu je tamo i mjesto,moramo u ove dvije utakmice ući maksimalno ozbiljno te uzeti svih 6 bodova ,a  na polusezoni spremiti se  za drugi dio i osvojiti prvo mjesto te kroz kvalifikacije izboriti nas sveti cilj.

- Da vodiš klub bili težio da se klub dodatno ojača na polusezoni ili smatraš da je postojeći kadar dovoljan za ostvarenje "svetog cilja" kako sam kažeš ?

Pa mislim da je to pitanje ipak više za struku i ljude koji vode klub i nije moje da se puno miješam oko toga, ali naravno kao i svakom da bi i nama koristila kvalitetna pojačanja.

- Kakav odnos imaš s trenerom Borom Matanom ?

Sa trenerom imam odlican odnos, Boro je pravi profesionalac i na njega nije potrebno trošiti riječi,a osim sto je vrhunski strucnjak jako je kvalitetna osoba. Također uz Boru, odličan odnos imam s Andrijom Bakulom, pomoćnim trenerom koji je pravu osvježenje u klub kao mlad i perspektivan stručnjak koji ima lijepe predispozicije za uspješnu trenersku karijeru.


Za kraj bi pozvao sve Šibenčanke i Šibenčane, da pokazu svoje veliko srce da dođu na utakmicu protiv Jezera, kupe ulaznicu i da sudjeluju u lutriji i da svi skupa pomognemo malenoj Evi te  naravno da nas podrže u ovoj jako bitnoj utakmici i da budu nas 6 igrač u sto uopće ne sumnjam!