RASTANAK S PAVIĆEM I PERIŠIĆEM

21.6.2018. 14:35:02

Nikola Pavić i Stjepan Perišić više nisu igrači MNK Crnica. Splitski dvojac odlazi nakon sezone i pol provedenih u dresu šibenskog kluba gdje su bili važne karike ulaska u kluba u prvu ligu te u premijernoj prvoligaškoj sezoni dali izniman doprinos ulasku u polufinale Prvenstva Hrvatske. Od prvog dana u klubu su bili omiljeni i prihvaćeni, za klub su u proteklom periodu dali zaista mnogo, ali i klub se korektno odnosio prema njima. Rastanak Crnice i igrača je protekao vrlo korektno u sportskom tonu iako je klub želio zadržati i jednog i drugog igrača. MNK Crnica u svom naumu nije uspjela, ali odlasci i dolasci igrača normalna su pojava te će Uprava kluba vrlo brzo nadomjestiti odlaske te dodatno ojačati postojeći kadar. 

Na temu odlaska iz kluba za klupsku web stranicu izjasnili su se Pavić i Perišić: "Teška srca odlazimo iz kluba kojeg smo živjeli i koji je prema nama od prvog dana bio prekorektan i pošten. Za klub smo uvijek davali svoj maksimum, a klub je nama omogućio se se u 18 provedenih mjeseci u njemu osjećamo kao kod kuće. Naša odluka je isključivo sportske prirode i nadam se da nam zbog nje ništa nećete zamjeriti te da se rastajemo uzdignute glave i s međusobnim poštovanjem. Smatramo sa je došao trenutak za odlazak jer smo dosegli maksimum te da je vrijeme za nove izazove, a uz to nam veliki problem predstavlja daljina Šibenika."

Što misli o  odlasku Pavića i Perišića upitali smo predsjednika kluba Antonija Svirčića koji je bio jasan: "Htjeli smo ih zadržati sa sportske strane jer u proteklom periodu u dresu Crnice zajedno smo napravili veliki uspjeh. Momci su odlučili nastaviti karijeru drugoj sredini i želimo im sreću, a mi sebi nemamo što zamjeriti jer napravili smo maksimum da ih zadržimo. Njihov odlazak prihvaćamo sasvim normalno i sportski te ćemo ga vrlo brzo nadomjestiti s novim igračima s kojima su pregovori u tijeku i čija će imena biti poznata vrlo brzo."

Prema dostupnim informacijama Pavić i Perišić karijeru nastavljaju u ambicioznom drugoligašu s juga Mnk "Olmissum" iz Omiša.

Tekst: H. Miočević
Foto: mnk-crnica.hr