PRVA LIGA NA BALDEKINU - MOĆNI NACIONAL PRAGAZIO MURTERA

16.2.2015. 0:44:12


14. KOLO I. HRVATSKE MALONOGOMETNE LIGE
Dvorana Baldekin, 15.2.2015. u 19:00 sati
Gledatelja: 300

MNK MURTER - MNK NACIONAL Zagreb - 2:9 (0:3)


Suci: Andrej Topić (Solin) i Vedran Babić (Split)
Treći sudac: Lukša Roje (Split) / Četvrti sudac: Edo Vulić (Split)

Delegat: Vladimir Romić (Otočac) / Kontrolor HNS-a: Marijan Dobrović (Zagreb)

Strijelci: 0:1 Novak 3.min, 0:2 Kubović 6.min, 0:3 Novak 17.min, 1:3 Ajduković 22.min, 1:4 Kocić 27.min, 1:5 Kubović 28.min, 1:6 Kanjuh 29.min, 2:6 Jušić 31.min, 2:7 Leskovar 35.min, 2:8 Hrvatin 40.min, 2:9 Hrvatin 40.min.

MNK MURTER: Stojkić(kap.), Perajica, Jušić, S.Rakić, Popov, Bajamić, Klarin, Ajduković, Nevistić, Mudronja, Vučemilović
Trener: Mladen Perica Štrla  /  Predstavnik kluba: Hrvoje Kekez

MNK NACIONAL: Luketin, Klindić, Kubović, Banek, Hrvatin, Kocić, Jamičić, Leskovar, Pavlić, Novak, Suruđić, Grbeša, Kanjuh
Trener: Robert Grdović  /  Predstavnik kluba: Krešimir Martinović

Miris prve lige od samog početka osjetio se nedjeljne večeri u drevnoj  dvorani Baldekin kojoj prva liga zasigurno i pripada ako se sjetimo slavne povijesti malog "baluna" u Šibeniku. Trenutno najbolja momčad u Hrvatskoj zagrebački Nacional od prvog trunutka dao je naslutiti da će ova utakmica ići samo u jednom smjeru. Lijepo ispunjene tribine mogle su uživati u jednostavnosti futsala koju su prezentirali igrači Nacionala predvođeni Tihomirom Novakom i srpskim zvjezdama Kocićem i Suruđićem te impresivnim Luketinom na vratima. Murter je bio u podređenom položaju od samog početka i jednostavno ništa više nije mogao napraviti protiv moćnog zagrebačkog stroja. Tek u nekoliko navrata Murter je imao lijepe šanse koje nije pretvorio u pogodak. Posebno treba izdvojiti odličan šut Bajamića i sjajnu obranu Luketina u 13.minuti te gredu Rakića u 18. minuti nakon fenomenalnog prodora Duje Nevistića. Imao je Murter još nekoliko poluprilika, ali to je zaista premalo bilo da bi se izbjegao uvjerljiv poraz. 
Današnji dan bio je još jedan istinski dokaz koliko Šibenik voli mali nogomet i koliko je šibenska publika željna elitnog natjecanja u svom Gradu. Šibenik ga zaslužuje i baš zbog toga se nadamo da će Crnica ove sezone ostvariti svoj zacrtani cilj i omogućiti svim ljubiteljima malog nogometa da u sljedećoj sezoni gledaju svoj šibenski kub tamo gdje mu je objektivno i mjesto.