Prva HMNL - Olmissum u subotu na Baldekinu

5.11.2019. 12:56:43

Prvenstvo se zaista zakuhalo. Četvrto kolo donijelo je neke neočekivane rezultate i dalo potvrdu da će ove sezone biti zaista gusto za sve. Izjednačenost lige je preočita i za one laike u ovom sportu. Izuzev Novog vremena iz Makarske i još 1-2 kluba svi mogu biti treći na ljestvici ili deseti. Zaista nikad ovako nije bilo.
Međutim to sve donosi nove izazove, novo dokazivanje i tjera na maksimalan angažman. Nakon poraza u Zagrebu Crnica u subotu u 19:00 sati dočekuje Olmissum. Gosti su vrhunska ekipa koja ima tri boda više od Crnice, ali Crnica igra na svom Baldekinu i tri boda su imperativ. U prva četiri kola Crnica je tri puta bila gost i napravila vrlo dobar rezultat sa ostvarene dvije pobjede. U utakmici protiv Olmissima sigurno neće biti Alena Protege koji je pocrvenio u Zagrebu te Josipa Radića koji je ozljeđen. Ipak, dovoljno je tu dobrog kadra, spremnih igrača i kvalitete koja garantira za Olmissum mora kapitulirati.

Pozivamo sve naše vjerne navijače i prijatelje šibenskog sporta da posjete Baldekin u subotu u 19:00 sati i podrže naše igrače do treće prvenstvene pobjede.

Tekst: Hrvoje Miočević
Foto: HNS, MNK Crnica, Futsal Dinamo