PROZIVKA SENIORA I UVODNI TRENING

4.9.2018. 9:49:28

Prvom prozivkom i prvim uvodnim treningom započela je nova prvoligaška sezona MNK Crnica. U dvorani na Baldekinu okupili su se svi članovi kluba, Uprava i stručni stožer te najavili svoja predviđanja i očekivanja od sezone koja će biti itekako zahtjevna i koja traži maksimalnu ozbiljnost, predanost  i angažman. Nakon pozdravnog govora i tople dobrodošlice Uprave svim članovima, posebno su predstavljana nova/stara lica u svlačionici Crnice Marinko Šamija i Alen Protega te posljednje pojačanje Saša Subotić. Nakon uvodnog dijela stručni stožer se obratio igračima, a trener za kondicijski pripremu Frane Cinotti iznio je svoj pripremni plan koji su igrači primili na znanje. U uvodnom dijelu priprema trenirati će se vrlo naporno, očekuje se jak intezitet treninga, ali to je i  normalno jer najbitnije od svega je dobra priprema. 


Sastav MNK Crnica u sezoni 2018./2019.: 
Filip Radaj, Robert Mišković, Marko Marčić, Josip Vukičević, Niko Škugor, Ivan Škugor, Alen Protega, Saša Subotić, Ante Mijat, Dragan Vuković, Tonći Ljubić, Marinko Šamija, Antonio Perić, Josip Radić.
Trener: Maden Perica Štrla; Pomoćni trener i trener vratara: Ivan Zorica; Kondicijski trener: Frane Cinotti; Predstavnik kluba: Dragan Mišić; Fizioterapeut: Ivan Petrušić.Tekst: H. Miočević
Foto: mnk-crnica.hr