PROTIV HEROJA 2007 I NOVOG VREMENA NA MURTERU

9.9.2016. 16:26:25

TRADICIONALNI MALONOGOMETNI TURNIR "MURTER 2016."

U sklopu malonogometnog turnira koji se svake godine održava u smiraj ljeta na otoku Murteru MNK "Crnica" će i ove sezone biti sudionik. Na turniru se nalazi šest momčadi, a Crnica je u grupi sa vodičkim MNK "Heroji 2007" i makarskim MNK "Novo Vrijeme". 

09.09.  u  19:30  sati       MNK "CRNICA" Šibenik  - MNK HEROJI 2007" Vodice
10.09.  U  18:00 sati        MNK "NOVO VRIJEME" Makarska - MNK "CRNICA" Šibenik

Bez ikakvog imperativa velikog rezultata šibenskim malonogometašima ove dvije utakmice poslužit će kao prilika za uigravanje. Crnica je počela s pripremama u ponedjeljak i odrađena su tri fizički zahtjevna treninga u ponedjeljak, utorak i srijedu. Trener Boro Matan po prvi put u ovoj sezoni moći će početi graditi mozaik s kojim će ući u novu sezonu koja donosi nikad veće izazove. Nakon vodičkih Heroja s kojima se Crnica sastaje u petak, u subotu će se Crnica suprostaviti makarskom Novom vremenu koje nikad ambicioznije kreće u sljedeću sezonu sa željom da isperu gorak okus prošlogodišnjeg rezultatskog debakla. U petak protiv Heroja Crnica neće moći računati na Vukičevića, Perana i Kosora i Ljubića, dok su svi ostali i igrači u sastavu, dok u subotu protiv makarana neće biti Dragana Radmana i Ante Kosora.

Vratari: Robert Mišković, Ante Dujić;
Igrači: Alen Milovac, Josip Vukičević, Mario Žumberac, Robert Ljubić, Marko Peran, Dragan Radman (kapetan), Alen Protega, Ante Mijat, Dragan Vuković, Marinko Šamija, Vinko Jurković, Krste Klisović;
Trener: Boro Matan, Pomoćni trener: Andrija Bakula, Predstavnik kluba: Dragan Mišić