PROTEGA I ŠAMIJA PONOVNO U DRESU CRNICE

12.7.2018. 20:34:17

31-jednogodišnji Šibenčanin Alen Protega i 23-godišnji Kninjanin Marinko Šamija novi su igrači MNK Crnica. I jedan u drugi nosili su dres šibenskog prvoligaša gdje se vraćaju nakon epizode u Italiji i Sloveniji.

Alen Protega vraća se u Crnicu točno nakon dvije sezone. U rujnu 2016. godine otisnuo se u Italiju i dvije sezone nastupao je za talijanskog trećeligaša A.S.D. Bagnolo. U malenom gradiću pokraj Sassuola bio je uz Brazilca Evandra Vieiru de Souzu ponajbolji igrač svoje momčadi. Nakon dvije sezone zaključio je svoju drugu talijansku avanturu i vraća se u Šibenik . Želimo mu iskrenu dobrodošlicu!

Marinko Šamija, nakon šest mjeseci u slovenskom Mariboru vraća se u dres Crnice u kojem je dokazao svoje igračke kvalitete. U siječnju ove godine nije odolio zovu tadašnjeg aktualnog prvaka Slovenije Maribora i otisnuo se u Deželu kao ponajbolji igrač i najbolji strijelac  Crnice sa 14 pogodaka na svom kontu u jesenskom dijelu prvenstva. Crnica je i bez Šamije ušla u polufinale Prvenstva Hrvatske, ali s njim u momčadi sigurno bi imali kvalitetu više. Šamija se vraća da nastavi tamo gdje je stao, prilagodba mu sigurno nije potrebna te od njega očekujemo velike stvari. Dobrodošao natrag Marinko !!!