Pripreme i prijateljske utakmice u punom zamahu

11.9.2020. 7:53:07

Drugi tjedan priprema je iza igrača Crnice. Nakon svakodnevnih napornih treninga od kojih su noge sigurno jako teške red je došao na prvu prijateljsku utakmicu koja će se odigrati u petak 11.9. u 18:30 sati protiv drugog gradskog kluba Mnk Šibenik 1983. Utakmica se igra bez gledatelja s obzirom na epidemiološke mjere. 
Osim ove utakmice u petak 18.9. u 18:30 sati u drugoj prijateljskoj utakmici Crnica na Baldekinu dočekuje Vrgorac. Vikend nakon toga, odnosno 7 dana prije početka prvenstva Crnica će odigrati generalku protiv Novo Vrijeme iz Makarske. Igrati će se petak ili subotu ovisno o terminu odigravanja superkupa koji će biti naknadno određen. Moguća je organizacija i četvrte prijateljske utakmice protiv nekog od županijskih drugoligaša u terminu preko tjedna.
Kao što je poznato Crnica prvo kolo otvara u Omišu protiv Olmissuma, a sigurni smo da će naša momčad do tada biti na pravoj razini. Kao što je poznato zbog virusa koji još uvijek živi oko nas Mnk Crnica ove godine tradicionalno u rujnu neće organizirati Kup grada Šibenika, pripremni turnir koji je uvijek privlačio vrhunske hrvatske momčadi i momčadi iz susjednih zemalja. Ove godine se u klubu trebaju zadovoljiti prijateljskim utakmicama, a organizacija ovakvog turnira pričekati će sljedeći rujan.