Prilika za revanš - subota u 20 sati

26.4.2019. 9:27:15

U subotu u 20:00 sati MNK Crnica ima priliku za revanš protiv aktualnog prvaka Hrvatske. Kako što je poznato u prvoj utakmici u Makarskoj Crnica je poražena rezultatom 7:2. Uvjerljiv poraz dokaz je snage i kompaktnosti  makarske momčadi. Ali, na Baldekinu sve može izgledati drugačije ako Crnica odigra jednu kvalitetnu utakmicu, ako greške svede na minimum i ako Novo vrijeme ne bude u najspektakularnijem izdanju. Naravno, uz sve to treba dodati dozu sreće te je onda sve moguće. Crnica ove sezone muku muči s izostancima pa tako i ovog puta sigurno neće biti Vukičevića, a po zadnjim treninzima i problemima s ozljedom čini se da je za Brazilca Rafinhu sezona završena te da neće sigurno konkurirati za dvoboj s Makaranima. Subotića je nekoliko dana tresla viroza, ali on bi trebao biti u službi momčadi koliko to bude moguće s obzirom na zdravstveno stanje. Svi ostali igrači su spremni i željni dokazati da mogu protiv najjačih. Sigurno je jedno, a to je da će biti teško. Ipak, vjerujemo u naše dečke, vjerujemo u naš dišpet te svi zajedno možemo obećati borbu do zadnjeg atoma snage.
Stoga, pozivamo sve gledatelje, simpatizere kluba i ljubitelje futsala da posjete Baldekin i uživaju u pravoj futsal poslastici!

Ovu uzvratnu četvrtfinalnu utakmicu suditi će poznati zagrebači dvojac M.Blažin i M.Đeko. Treći sudac je T. Solenički iz Jastrebarskog. Četvrti sudac, ujedno i mjeritelj vremena je V. Jakovac iz Zagreba. Delegat susreta je Šibenčanin Branko Kurtaj.

Tekst: H. Miočević
Foto: mnk-crnica.hr