POSLJEDNJI ISPRAĆAJ MATIJE I OSKARA

5.6.2018. 18:26:38

Nakon tragične smrti na povratku s Krešimirova kupa za kadete u kojem su stradali ikona hrvatskog futsala Matija Capar i mladi 15-godišnji kadet Oskar Kadrnka od  srijede do petka održati će se komemoracija i ispraćaj dvojice mladića koji su svaki na svoj način utjelovljenje svega onoga što svi mi futsal zaljubljenici volimo. 
Najprije će se u srijedu 6.lipnja s početkom u 19:00 sati održati komemoracija u SD Megaton na kojoj će sudjelovati i predstavnici Mnk "Crnica". 
Ispraćaj Matije Capara biti će u četvrtak 7. lipnja s početkom u 16:30 sati na Mirogoju, a ispraćaj Oskara Kadrnke će biti u petak 8.lipnja s početkom u 15:00 sati također na Mirogoju. 
Sportski oproštaj od dvojice istinskih sportaša održati će se u utorak 19. lipnja na Šrc Šalata. Najprije će u 18:00 sati kadeti Futsal Dinama odmjeriti snage s Mnk Crnica, dok će seniori Futsal Dinama nakon toga ugostiti naše sugrađane, novog drugoligaša Mnk Šibenik 1983, klub nastao na sličnim navijačkim temeljima kao i Futsal Dinamo. Biti će to zagrebačko-šibenska veza s obzirom da su tragično preminuli članovi Futsal Dinama svoje posljednje futsal dodavanje i svoj posljednji trenerski rukopis odradili upravo u Krešimirovu gradu.
Cijeli prihod od ulaznica sa spektakla na Šalati biti će doniran obiteljima tragično preminulih.

Tekst: H.Miočević
Foto: Futsal Dinamo; mnk-crnica.hr
Futsal Dinamo kadeti

Mnk Crnica kadeti