PORTO TOLERO ZADAO CRNICI PRVI PORAZ U SEZONI

17.4.2016. 1:49:57

II. HRVATSKA MALONOGOMETNA LIGA - JUG - 19. kolo

S.D. DOM SPORTOVA, PLOČE, SUBOTA 16.4.2016.g. u 20:30  h


MNK PORTO TOLERO - MNK CRNICA - 4:2 (0:1)

Suci: Vedran Babić (Split), Josip Knezović (Split)
Treći sudac: Mario Šetka (Ploče)
Delegat: Mirko Vrcan (Vrgorac)

MNK PORTO TOLERO: Batinović, Krilić, Stjepanović, Barbir, Domić, Arar, Burđelez, Marković, Raić, Markić
Predstavnik kluba: Denis Malić
MNK CRNICA: Baričić, Grubišić, Žumberac, Perica, Radman, Protega, Žarković, Mijat, Vuković, Jurković
Predstavnik kluba: Dario Kulušić

Strijelci: 0:1 Radman 18.min, 1:1 Arar 25.min, 2:1 Marković 27.min, 3:1 Krilić 27.min, 2:3 Radman 36.min, 2:4 Krilić 38.min.

U pravoj tvrdoj prvenstvenoj utakmici Porto Tolero je pobijedio Crnicu i na taj način joj onemogućio da već tri kola prije kraja napravi onaj bitan  korak ka naslovu prvaka. Pobjedom Pločana borba se dodatno zakomplicirala te je Ustanik došao u priliku da se do kraja vrati u igru za prvaka. Od početka utakmice Crnica nije igrala spektakularno i što se tiče prvog poluvremena Porto Tolero je imao nekoliko dobrih prilika koje nije uspio izrealizirati. Ipak Crnica je preko Radmana povela u 18.minuti i s tim rezultatom se otišlo na odmor. U drugom poluvremenu Crnica je krenula odlično, imala nekoliko odličnih prilika, a u trenucima najbolje igre šibenski malonogometaši primili su pogodak i na žalost tad je uslijedilo nekoliko minuta sivila u igri Crnice šta je domaćin kaznio. Zadnjih deset minuta Crnica je igrala igru s igračem-vratarom i to jako dobro te smanjila rezultat, a bilo je čak prilike i za izjednačenje koje se nije dogodilo već je domaćin povisio vodstvo na 4:2 i tako postavio konačni rezultat ove utakmice. 
Do kraja prvenstva Crnica ima još tri kola, a sljedeće 20. kolo na Baldekinu gostuje Trogir. Crnica će u toj utakmici sigurno nastupiti bez Baričića i Protege koji imaju po treći žuti karton.