PORAZ U FINALU OD DINAMA NA PENALE

28.8.2017. 1:43:43

U sjajnom finalu Futsal Dinamo je na penale porazio Crnicu. Crnica je povela početkom drugog dijela preko Vukičevića, a Dinamo je poravnao tri minute prije kraja. Imala je Crnica sjajnih prigoda za povećati svoje vodstvo, ali na kraju nakon poravnanja mogao je i Dinamo do pobjede. U raspucavnju za pobjednika turnira Dinamo je pogodio sva tri penala, dok je kod Crnice Radaj promašio, ali bez obzira na promašaj sve pohvale za niz obrana na turniru.

MNK CRNICA - MNK FUTSAL DINAMO - 1:1 (penali 2:4)

Strijelac za Crnicu: Vukičević

Crnica je u finalnoj utakmici nastupila sa svojim pomlađenim sastavom u kojem su prevladavali juniori predvođeni Mijatom i Vukičevićem. Sastav u finalnoj utakmici sačinjavali su: Radaj, Mijat, Vukičević, Klisović, Ljubić, Ćaleta-car, J.Matković . 
U polufinalnoj utakmici Crnica je pobijedila Vrgorac 5:3, a u sastavu su još bili Marčić, Vuković i S.Perišić koji nisu igrali u finalu.
- Na kraju svega moramo naglasiti da smo ponosni što smo bili dio ovog turnira koji je obilježio deset godina Kornatske tragedije. Ovim putem zahvaljujemo Mnk Heroji 2007 na pozivu i od srca još jednom s pijetetom iskazujemo duboki naklon i poštovanje našim kornatskim herojima.
Neka im je vječna slava i hvala!