Poraz u finalu jakog zagrebačkog međunarodnog turnira

15.6.2019. 22:49:48

Mnk "Crnica" U-13 poražena je u finalu jakog međunarodnog futsal turnira "Zagreb futsal cup" odigranog u Zagrebu u organizaciji FC Uspinjača Gimka. Na turniru je nastupilo niz hrvatskih, mađarskih, slovenskih, bosanskih, makedonskih i talijanskih ekipa te smo zaista mogli vidjeti sjajnu futsal perspektivu. Naši mladići zaista su oduševili i treba im odati priznanje. U grupnoj fazi Crnica je pobijedila sve tri utakmice. Prvo je poražen mađarski Kispest 3:2, nakon Mađara Crnica je pobijedila varaždinski Fotex 2:0, a u trećem kolu poražena je Aurelia Vinkovci 2:1. U uzbudljivom četvrtfinalu protiv Sv.Patrika Crnica je imala niz prilika, vodila 1:0, ali primila pogodak u zadnjim sekundama pa je preko penala prošla u polufinale. U polufinalu Crnicu je čekao domaćin, poznata škola futsala FC Uspinjača Gimka Zagreb. Odlična Crnica nije imala milosti prema domaćinu te je pobjedom od 3:1 ušla u veliko finale. U finalu se Crnica sastala sa Apokalipsom iz Slavonskog broda. U odličnoj utakmici vidno iscrpljeni jedni i drugi nakon cijednevnog nadmetanja pružili su odličnu igru. U velikoj borbi više spretnosti i znanja imali su igrači Apokalipse koji su slavili rezultatom 4:1 i tako zasluženo osvojili ovogodišnje izdanje Futsal cup-a Zagreb. Sve čestitke našim dečkima koji su još jednom pokazali da nema straha za budućnost Crnice. 
Uz pehar i medalje za drugo mjesto kapetan Crnice Jure Budimir uvršten je u najbolju petorku turnira te je uz prigodnu statuu osvojio i poklon bon Sport visiona u iznosu 200 kuna.
Crnica je nastupila u sastavu: K. Belakušić, R.Braica, J.Budimir, A.Šunjara, S.Ljubić, A. Elez, I. Samardžić, J. Petrović, J.Ponoš; trener: Ante Mijat