Poraz od Alumnusa u Sesvetama

14.11.2020. 16:17:21

Veći dio prvog poluvremena prošao je u ispitivanju snaga i bez konkretnih pravih trenutaka kod jedne i druge momčadi. Tako je to izgledalo do 16.minute kada Subotić dovodi Crnicu u vodstvo i s tim se rezultatom otišlo na odmor. Crnica vrlo loše ulazi u drugo poluvrijeme i Alumnus u minuti postiže dva pogotka preko Davidovića i Markića  te prelazi u vodstvo. Crnica je nešto pokušavala, ali bez velike konkretnosti i prave prilike. U pokušajima da zabije Crnica je nizala greške po gol Bilića pa je tako u 32.minuti Žuvela odveo Alumnus na 3:1. Zadnjih nekoliko minuta pokušala je Crnica s igračem vratarom, a domaćin je bio u bonusu. Rezultat se nije mijenjao do kraja, a Stojković je dobio treću opomenu i neće ga biti sljedeće kolo protiv Osijeka.
Čestitke Alumnusu na zasluženoj pobjedi!

Vrsta utakmice: 1.HMNL
Kolo: 5.
Datum: 14.11.2020.

Vrijeme: 16:00 h
Dvorana: SD Novi Jelkovec Sesvete

Gledatelja: -

MNK ALUMNUS - MNK CRNICA - 3:1 (0:1)

Prvi sudac: Zdravko Kuran (Metković)
Drugi sudac: Mateo Šimunov (Zadar)
Treći sudac: Saša Malbašić (Dugo Selo)

Mjeritelj vremena: Filip Mijač (Zagreb)


MNK ALUMNUS: Mario Modrušan, Danijel Dekanić, Luka Davidović, Dario Markić, Vlado Andrijašević, Matija Tolić, Gabrijel Andrić, Ivan Penava, Hrvoje Žuvela, Bruno Kovačić, Mateo Vlatković, Matej Perović, Saša Ledinščak; trener: Jakov Ungarov.


MNK CRNICA: Franko Bilić,  Šime Kuač, Dominik Nadoveza, Božidar Jelovčić, Niko Škugor, Roko Burčul, Saša Subotić, Josip Radić, Marinko Šamija, Dragan Vuković(kap), Bruno Žilić, Miloš Stojković, Antonio Perić, Vicenzo Ćaleta Car; trener: Mladen Perica;


Strijelci: 0:1 Subotić 16', 1:1 Davidović 21', 2:1 Markić 22', 3:1 Žuvela 32',