POČETAK II. HMNL; CRNICA U NEDJELJU DOČEKUJE METKOVIĆ

27.9.2014. 12:37:26


II. HRVATSKA MALONOGOMETNA LIGA - JUG
1. KOLO, DVORANA NA BALDEKINU
NEDJELJA, 28. rujan 2014. u 18:00 sati

MNK CRNICA Šibenik - MNK METKOVIĆ

Suci: Antonijo Pejić (Podstrana) i Josip Knezović (Split)
Delegat: Željko Šimunac (Knin)

Nakon velikih iščekivanja i zanimljivih događanja na hrvatskoj futsal sceni ovaj vikend otvara se zastor za početak II. HMNL - jug. Crnica ulazi u svoju petu sezonu natjecanja u jednoj od najbolje organiziranih liga općenito pod okriljem Hrvatskog nogometnog saveza. Nakon nekoliko pripremnih utakmica i pozitivnih dojmova te nakon adaptacije novopridošlih igrača u Crnici vjeruju u jednu sjajnu sezonu koja bi klubu trebala služiti kao poligon za još veće izazove u budućnosti. Gledajući momčad Crnice možemo slobodno konstatirati da Crnica u svojoj povijesti nikad nije imala tako dobru momčad i takvu skupinu kvalitetnih igrača. Može li trener Željko Silov posložiti sve kockice i napraviti od postojećeg materijala najljepšu simfoniju ostaje nam za vidjeti. Poznavajući Silova i njegov entuzijazam vjerujemo da će napraviti sve da svoju Crnicu vodi do pobjeda i uspjeha u ovoj sezoni. Na utakmici protiv Metkovića, na ovosezonskoj premijeri Crnica će biti hendikepirana za Željka Silova koji neće moći voditi momčad zbog zdravstvenih razloga pa će momčad voditi kapetan Dino Balakušić. Također u ovoj utakmici Crnica će biti hendikepirana izostankom Josipa Vukičevića igrača koji mnogo znači ovoj momčad. Bez obzira na izostanke Crnica ima dovoljno dobru momčad koja mora opravdati ulogu favorita protiv Metkovića. Svi ljubitelji malog nogometa na Baldekinu će uživo moći vidjeti debi u dresu Crnice Žarkovića i Bumbaka, dvojice plemenitih igrača i nadamo se velikih pojačanja. 

Crnica će u ovoj utakmici nastupiti u sastavu: Mihaljević, Đaković, Žumberac, Junaković, Radman, Orlović, Vuković, Mijat, Belakušić, Perica, Žarković, Bumbak, Čačić.

Pozivamo sve ljubitelje malog nogometa da dođu i uživaju  u malonogometnom spektaklu te  sudjeluju u lijepim potezima i zanimljivoj lutriji  !