Početak Druge HMNL - jug odgođen za tjedan dana

2.2.2015. 0:27:55


Nakon mnogih razmišljanja, konzultacija s klubovima i opće situacije koja je nastala na malonogometnom jugu  povjerenik II. HMNL Marinko Tadić Šutra predložio je odgodu proljetnog dijela prvenstva za tjedan dana. Naime početak je bio zakazan za 14. i 15. veljače, ali pošto će se isti vikend u Varaždinu održati seminar za futsal suce iz cijele Hrvatske vodstvo lige i klubovi su dovedeni u situaciju da je jedino riješenje prolongiranje prvenstva. 
U ovoj situaciji ništa bitno se ne bi trebalo promjeniti iz razloga što će se 20. kolo prvenstva odigrati preko tjedna kao međukolo. Crnici je to donijelo da će utakmicu 20. kola protiv Ustanika odigrati na Baldekinu u srijedu 22.4. umjesto predviđenog datuma 25.4.2015. kao što je ranije dogovoreno. Za Uskrs 5.4. je predviđena stanka i nema odigravanja utakmica. 

Crnica je vrijeme do početka prvenstva isplanirala na način da će u ponedjeljak 2.2. odigrati prijateljsku utakmicu protiv MNK RUPE na Baldekinu. Nakon Rupa Crnica će snage odmjeriti s drugoplasiranom momčadi Županijske lige MNK PRIMOŠTEN i to u srijedu 4.2. Niz prijateljskih utakmica Crnica će nastaviti 10.2. kada će u novoj dvorani u Tisnom odigrati prijateljsku protiv MNK Jezera. Nakon Jezera planirana je još jedna jača prijateljska utakmica koja bi bila generalka pred početak prvenstva, a protivnik će biti poznat krajem tjedna. 

Što se tiče početka proljetnog dijela prvenstva II.HMNL - jug  Crnica u okviru 12. kola gostuje u dolini Neretve protiv momčadi MNK Metković.