Početak devete sezone Top Tim lige

13.10.2021. 9:05:34

U nedjelju 17.10.2021. u SD Meterize (Šibenik) kreće deveta sezona Top Tim futsal lige, najmasovnije organizirane dječje lige u Hrvatskoj. Liga se igra u organizaciji MNK Crnica, a ove sezone momčadi će se natjecati u dvije kategorije. Liga 2007. i mlađi brojat će 10 klubova, a igrati će se dvokružno, a liga 2010. i mlađi brojat će 9 klubova i također će se igrati dvokružno

U ligi 2007. i mlađi nastupiti će sljedećih 10 momčadi: MNK Primošten, MNK Crnica, AFC Universitas, Pauk Marina, MNK Pirovac, MNK Olmissum, MNK Jezera, MNK Murter, HMNK Vrgorac, Gauni Biograd.

U ligi 2010. i mlađi nastupiti će devet momčadi: MNK Primošten 1, MNK Bonito, MNK Crnica, Pauk Marina, MNK Dalmacija (Sutina-Općina Muć), MNK Jezera, MNK Murter, MNK Primošten 2, HMNK Vrgorac.

Po prvi put našoj ligi pridružio se klub iz Sutine - Općina Muć pod imenom MNK Dalmacija i nastupati će u kategoriji 2010. i mlađi. 

Želimo im dobrodošlicu!

Liga započima u ovu nedjelju, a planirani završetak je u svibnju 2022. godine. Na kraju lige odigrati će se kup u obje kategorije, a na završnici kupa uslijediti će proglašenje najboljih momčadi i pojedinaca u kupu i prvenstvu. Paralelno dok bude trajala liga tijekom sezone održavati će se mastersi za 2011. godište i za kadete. Prvi mastersi na rasporedu su u studenom.

Radujemo se još jednoj sezoni lige koja je pokazala koliki značaj ima za futsal u Dalmaciji.