POBJEDNIČKI VIKEND KADETA U RIJECI I ZAGREBU

1.2.2016. 10:26:26


POBJEDE PROTIV KASTAVA I DINAMAKadeti Mnk Crnica na superioran način odradili su svoj futsal vikend koji su proveli na putovanju u Rijeci i Zagrebu. Najprije su u subotu u 15:00 sati odigrali utakmicu u Rijeci protiv vršnjaka iz MNK Kastav i slavili s uvjerljivim rezultatom 7:4, a na poluvremenu su čak vodili rezultatom 6:2. Strijelci za kadete Crnice bili su Jurin i Ljubić sa dva zgoditka te Mušćet, Vinković i Ćaleta - Car.

Nakon utakmice uslijedila je ugodna večer u tradicionalnoj oazi Crnice u Ravnoj Gori gdje su djeca međusobno družila i jačala svoje zajedništvo. Nedjelja je donijela još ljepše vijesti s gostovanjem u Zagrebu protiv prvoligaša Futsal Dinamo. U Sportskoj dvorani Megaton dečki trenera Ivana Zorice demonstrirali su svoji moć protiv Zagrepčana za čijim je kormilom legendarni Matija Capar. Poluvrijeme je završilo 0:0, iako je Crnica bila za nijansu opasnija. U drugom poluvremenu pogotkom Filipa Bure Crnica dolazi u vodstvo, da bi Tonći Ljubić s nova dva pogotka dokrajčio domaćina za veliko slavlje šibenskih malonogometaša.

Ovim izletom nastavit će se putovanja i druženja mladeži iz škole futsala MNK Crnica sa vršnjacima iz prijateljskih klubova iz drugih dijelova Hrvatske. Ove dvije utakmice pokazale su da djeca MNK Crnice imaju kvalitet, osjeti se mukotrpan rad na treninzima i ako ovako nastave izrasti će u jednu pravu momčad i prave malonogometaše.